Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 iunie 2013

APARATUL CARE "ARDE" CELULELE CANCEROASE                                  
                                             
                                             Aparatul care arde cancerul              

 Nu stiu cat de reala este povestea asta , dar cei in cauza, cred ca merita sa se intereseze.....
 Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie în România!
   Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin   supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o  clinica privata din Capitala.
   Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2  milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele  distrug celulele tumorale prin incalzire (ardere) directionata, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica  dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.
   Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi  folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. "Se utilizeaza  pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne  la uter sau la sân", sustine dr. Verga.
   Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si  dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea"  unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.
   Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de  Asigurari de S ana tate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *
     Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la 021/344.00.40 sau la  021/344.00.39. "Infomatii gasiti si pe _www.hifu.ro_. La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este ana lizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

     */Programarea se face telefonic/*

    Da mai departe, poate are cineva mare nevoie de aceasta informatie !
cancerul

 (Henke Gabriel,   Jun 14, 2013)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu