Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2016

OPERAȚIUNEA ”BURTA JOS”8

Am mai ”dat jos” 300 de grame. Merge încet dar...sigur! Am mai aflat o informație pe care, tin s-o împărtășesc cu voi.

M-am informat și, sunt în măsură să vă spun că fructoza din fructe, în situația când intră în organism după consumul de fructe, ca atare, efectul ei negativ e neutralizat de apa și fibrele pe care le conțin... fructele dar, recomandarea mea rămâne, în sensul că, să nu exagerați cu consumul de fructe într-o zi. Câteva fructe(1-3fructe) pe zi, ajung. Spre deosebire de fructoza din sucuri, fie ele și obținute prin stoarcerea fructelor(nu mai vorbesc de sucurile de pe piață care, sunt atât de periculoase, încât nu vă puteți imagina?!), aceasta este un carbohidrat, care este diferit de glucoză(care este carbohidrat din amidon)și care(fructoza) se metabolizează în ficat și duce la obezitate, acumulare de grăsime pe abdomen, rezistență la insulină și bolile din sindromul X metabolic. În plus, nu mai folosiți agenți de îndulcire(fructoză) pentru că efectele sunt cele descrise mai sus.

În concluzie, se poate consuma 1-3 fructe pe zi. Recomand să le consumați pe stomacul gol, dimineața sau, între mesele principale, după ce s-a terminat digestia alimentelor ingerate(după 1,5-2 ore de la ”servirea mesei”).

Deci, dacă fructoza din sucuri și... îndulcitori și, pâinea, așișderea, ÎNGRAȘĂ care-i SOLUȚIA?!
Fără sucuri, de orice fel, și, 1-2 felii de pâine pe zi. 
Plimbări zilnice (care nu poate să alerge), între 30-60 de minute.
Să se consume 2-3 litri de apă pe zi (se bea înghițituri obișnuite, NU ”de dușcă”), pe parcursul întregii zile, folosind o sticlă de 0,5 litri, pe care s-o aveți la îndemână, în permanență (de preferat să fie din sticlă).
Vă garantez că vă veți simți, mult mai bine!
”Încercarea moarte n-are”!  

 În legătură cu consumul de legume acestea nu au restricții decât dacă, prin consumul lor, produc disconfort sau, nu sunt recomandate de medic, din diferite motive. În acestă situație se renunță la acea legumă și, se consumă cele care nu produc ”necazuri” organismului. Regula este să se consume pe măsură ce ajung la maturitate și, după principiul culorilor(cele mai benefice sunt cele colorate în culori vii (negru, violet, roșu etc.). 

 Pentru a mânca mai puțin la masă, sorbiți, înainte de felul doi, un pic de supă (ciorbă) FĂRĂ PÂINE, la celelalte mese, un pic de salată sau, o legumă, ca atare (morcov, ardei gras, ardei kapia, roșie etc.). Vă doresc multă sănătate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu