Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 aprilie 2011

Imi staruie in minte...

Imi staruie in minte remarca unui OM care protesta cu o anumita ocazie, si care exasperat de cinismul explicatiilor celor de la putere, a rabufnit si a spus: "De ce nu putem sa ne facem viata cum vrem noi?", bineanteles respectand legislatia in vigoare, adaug eu.
Cu alte cuvinte OMUL nu putea sa inteleaga de ce nu sunt lasati in pace oamenii, dintr-o anumita colectivitate, sa-si organizeze viata, in asa fel incat sa le fie bine! De ce trebuie sa vina cineva si sa le...incurce viata? Daca tot se vorbeste de descentralizare de ce nu se face ceva "cu cap si coada"? Adica, respectandu-se legislatia in vigoare, sa se dea posibilitatea autoritatilor locale sa-si organizeze comunitatile cum hotarasc oamenii. Ce atata discutie pentru nimic!
Si totusi, exista o explicatie logica in aceasta absurditate. Daca ati observat, ne conduc unii, care in viata lor, nu au fost bagati in seama de nimeni. Toata viata lor au fost niste frustrati, niste neica nimeni si nu stiu prin ce anomalii, au ajuns in aceste functii publice, de unde revarsa intreaga lor PROSTIE. Cum poate un PROST sa te conduca pe tine? Este absurd! Este revoltator! Si alde Liiceanu, Plesu, Pipidi, etc. in loc sa-i "ia de guler" si sa dea cu ei de-a azvarlita, se complac in discutii savante despre...NIMIC. Dar cum sa se implice EI in aceasta ticalosie, cum este conducerea statului, cand au fost recompensati cu fel de fel de sinecuri, in anumite perioade ale existentei lor? Mai pot ei sa "muste" mana care i-a hranit?
Dupa parerea mea mai pot, dar inainte de asta ar trebui sa se duca la preot, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca iar Dumnezeu, in marinimia lui, ii va ierta daca, de-atunci incolo, vor dezgropa securea "razboiului" si vor "lovi" in acesti nemernici fara seaman, care au pus stapanire pe tara, ca o pecingine.
La arme, elitele Romaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu