Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 martie 2011

Parca...

Parca suntem la cinematograf si vizionam un film SF. Cutremure, inundatii, alunecari de teren, valuri uriase care matura orase intregi de pe suprafata pamantului si ca tacamul sa fie complet, noi oamenii ne-am amintit ca mai exista o sursa de distrugere: RAZBOIUL. Vine sfarsitul lumii? In mod sigur l-am suparat pe Dumnezeu. Nu vedeti ca majoritetea dintre noi "alearga" dupa bogatie? Ce morala crestina!
Ce cumpatare! Bani, bani, bani si iar bani. A inebunit lumea! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! OPRITI-VA!
Noi oamenii,pe care voi spune-ti ca ne conduceti,nu vrem bogatii nemasurate. Vrem sa traim decent, sa putem sa ne crestem copiii in liniste si bunastare(nu risipa). Vrem sa lasam si urmasilor nostri PAMANTUL,asa cum ni l-au lasat bunicii si parintii nostri. VREM SA MUNCIM! VREM SA IUBIM! VREM SA CALATORIM IN SIGURANTA! VREM SA NE RUGAM IN LINISTE, FIECARE DUPA TRADITIILE SALE! Asta vrem si multe alte lucruri normale si firesti pentru oameni rationali.
In nici un caz nu vrem razboaie! Cine v-a mandatat pe VOI, indiferent cine sunteti, sa porniti razboaie? V-a atacat cineva? Eu nu am cunostinta! Nu va mai ajung bogatiile pe care vi le-a dat Dumnezeu? Munciti, cercetati si descoperiti alte resurse iar daca nu reusiti,limitati-va la cat aveti. Nu voi ne spuneti,ca nu putem consuma mai mult decat producem? Sau asta este valabil doar pentru NOI cei multi, iar pentru VOI,cei putini si putrezi de bogati, fuctioneaza alte legi care va permit sa incalcati ORICE doar ca sa va mentineti standardul de viata! CE VORBITI MAI NESATUILOR! Orice om este dator cu o moarte! Am spus asta ca sa pricepeti,ca nu ne este frica de voi. Voua ar trebui sa va fie frica, de furia maselor flamande, care asa cum bine spune POETUL,"Sa nu de Dumnezeu cel sfant/Sa vrem noi sange nu pamant..." Daca nu va convine de cineva,nimeni nu va da dreptul sa va duceti in casa lui si sa-l agresati. Sunt instante nationale si internationale, care reglementeaza ORICE. VOI le-ati creat. RESPECTATI-LE! Sau asta este valabil doar pentru NOI! Asta nu inseamna ca sunt de-acord cu ce se intampla acum, intr-o tara sau alta. Dar nu asa se procedeaza. VOI trebuie sa stiti, ca NOI nu suntem prosti. S-ar putea sa va mai mearga si de data aceasta,dar mai devreme sau mai tarziu,raul pe care il faceti VOI acum, unor oameni nevinovati,se va intoarce sigur impotriva voastra, cu varf si indesat. Cand spun a "voastra" ganditi-va si la urmasii vostri,pentru care strangeti bogatii ca niste harciogi. Daca veti reusi sa scapati VOI de dreptatea lui Dumnezeu,
sigur,urmasii vostri nu vor scapa. Ganditi-va daca merita sa le lasati LOR, o asemenea "MOSTENIRE"! Dumnezeu sa va lumineze mintea, in ceasul din urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu