Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 ianuarie 2015

NUMAI LA DUMNEZEU NE ESTE NADEJDEA!



  Daca, nici de aceasta data, conducatorii lumii nu vor actiona asupra cauzelor acestui flagel, as numi aici TERORISMUL, acest fenomen va prolifera si, va face, din ce in ce mai multi, prozeliti. Ceea ce s-a intamplat la Paris este o consecinta a politicilor neocolonialiste ale marilor puteri care, in numele democratiei (hai sa fim seriosi!) si, nu-i asa, pentru a combate terorismul (!?) si,"a instaura pacea si libertatea" in anumite tari, care sunt "recalcitrante" la politicile lor, de cedare de bunavoie a resurselor, de orice fel, vin cu avioanele si bombardeaza zi si noapte, pana nu ramane decat "praf si pulbere". Nu conteaza ca milioane de oameni nevinovati nu au, dupa aceea, unde locui (daca mai supravietuiesc), ce manca etc. Cand cineva are ceva de pret (o bogatie) si, tu vii la el si-i spui s-o imparta cu tine (ca asa vrei tu , ca esti mai puternic si, ai si arme etc.) si el nu vrea, iar tu vii cu avioanele si-l bombadezi... Asta cum se numeste!? Nu cumva TERORISM DE STAT!? Si-atunci, ce va mai mirati cand, unii DESCREIERATI va imita atunci cand nu le convine ceva!? VRETI PACE SI PRIETENIE? Dati voi, CONDUCATORII LUMII, exemplu de comportament civilizat, respect fata de orice stat, de pe acest Pamant, si apoi sa pretindeti, de la altii, sa se comporte la fel. COPORTAMENTUL ACESTOR DESCREIERATI ESTE CONSECINTA COMPORTAMENTULUI VOSTRU (este efectul maimutei) !?.  De ce nu inlocuiti FORTA cu DIALOGUL(indiferent cat ar dura)!? De ce doriti sa schimbati, cu forta, modul de viata al unor oameni traitori in anumite state!?Nu ati invatat nimic din istoria umanitatii!? Cand incerci sa faci ceva, impotriva firii, rezultatul este tocmai pe dos. In asemenea momente dramatice, noi, oamenii de rand, ne dam seama ca NU AVEM CONDUCATORI.
Ca sa intelegi aproapele tau, incearca sa te pui, in situatia lui, si-atunci, sigur, IL VEI INTELEGE.
Nu ma astept sa va sensibilizeze cuvintele mele. Am vrut doar sa stiti ca noi, OAMENII OBISNUITI, aceste "furnici harnice ale lumii", care contribuim la supravietuirea umanitatii, MAI SI GANDIM. Din pacate, pentru noi, GANDIREA NOASTRA NU ESTE SI GANDIREA VOASTRA.
SINGURA NOASTRA SPERANTA ESTE DOAR LA DUMNEZEU, INDIFERENT CUM ESTE EL POMENIT, IN RUGACIUNI, DE POPOARELE LUMII.
Daca de noi nu va este frica, macar de EL sa va fie, pentru ca SIGUR, la JUDECATA DE APOI veti da sama, indiferent ca acum va credeti puternici (ESTE O AMARA ILUZIE!).
DUMNEZEU sa va dea, mintea cea de pe urma!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu