Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Profesorului Florin Colceag, cu drag.

Nu stiam de existenta acestui OM minunat. Cand am aflat de el, am cautat informatii pe 'net. Stiam ca exista oameni de valoare, in aceasta TARA (am scris acest lucru cu diverse ocazii), in toate domeniile vietii sociale, economice, culturale etc. iar "descoperirea" acestui OM imi da dreptate. Se compara anvergura acestui OM, cu o parte din cei care ne conduc ? Nici pe departe. Si-atunci, ce mecanism ascuns ne "forteaza" votul, ca din patru in patru ani, sa alegem doar TICALOSI !? Nu noi, cei multi, suntem problema, ci cei care ne mint in campaniile electorale, ca "vor face" si "vor drege" iar dupa ce se vad la putere, "schimba macazul". Daca nu ar fi de plans,ar fi  de ras !? Dar, cum sa razi, cand de hotararile acestor TICALOSI depinde viata noastra, la propriu. Cum sa afirmi, ca si conducator, ca fracturarea hidraulica nu este periculoasa,cand specialisti de marca afirma raspicat, contrariul ? Pai daca Franta a legiferat INTERZICEREA exploatarii gazelor de sist, prin fracturare hidraulica tu, un parlit de TICALOS,  spui ca: "Da, dar Franta are energie atomica, de asta isi permite sa interzica exploatarea gazelor de sist." Pai, mai TICALOSULE, pe noi cine ne-a impedicat sa finalizam unitatea 3 si 4 de la Cernavoda !? Nu cumva voi in loc sa investiti in obiectivele strategice ale acestei TARI, ati risipit resursele financiare pe sali de sport, borduri, panselute, bazine de inot etc !?  Si vii acum si ma minti in fata, si spui ca alta solutie nu exista!? BA EXISTA! Si daca nu aveti consilieri care sa va sfatuiasca ascultati-i pe altii, care STIU. Nu o spun eu, o spun specialistii acestei TARI. INVESTITI IN AGRICULTURA SI TURISM, IN INFRACSTRUCTURA, IN CERCETARE MULTIDISCIPLINARA. Mai vreti? Cum sa spui ca, daca injectezi OTRAVA in pamant, la 3000 de metri nu este afectata panza de apa freatica !? Cum poti sa afirmi o asemenea gogomanie !?
Dragii mei, TREBUIE sa ne unim si sa nu-i mai lasam pe acesti TICALOSI sa ne minta. Daca vor sa ne mai conduca, sa citeasca ISTORIA adevarata a acestei TARI, si sa vada cum s-au comportat conducatorii Romaniei, in perioada interbelica, in relatiile internationale, cum au reusit sa discute, de la egal la egal, cu marile puteri ale Europei, cum au reusit sa fim respectati ca POPOR si TARA  si, SA FACA LA FEL. Facandu-te "pres", niciodata, nu vei primi respect din partea nimanui. Trebuie sa-ti pastrezi demnitatea si verticalitatea, in orice imprejurare, stiind ca reprezinti cateva zeci de milioane de OAMENI, a saptea natiune, din conglomeratul care se numeste EUROPA UNITA.
Haideti ca la viitoarele alegeri, de-aici inainte, sa convingem OAMENI ca profesorul Florin Colceag sa candideze si sa conduca aceasta TARA. Nu-i pacat de Dumnezeu, sa ai nestemate in casa ta iar tu sa te afisezi cu bijuterii din sticla colorata, fara mare valoare !?
Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu