Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 septembrie 2013

HELICOBACTER PYLORI

Am tot cautat pe internet date despre aceasta bacterie. Intre timp, persoana draga mie, a fost la doctorul de familie, unde i s-a prescris un tratament cu antibiotice. Rezultatul? Se simte tot mai rau! Am "luat taurul de coarne" si, "m-am interesat" pe net, din nou. Am notat un ceai, care trebuie facut din mai multe plante. Am plecat de dimineata la plafar si, am vrut initial, sa cumpar toate ceaiurile pe care le notasem, de-acasa. Am intrebat asa, intr-o "doara", pe vanzatoare daca nu are ceva mai bun pentru tratarea acestei bacterii. Spre surprinderea mea placuta, vanzatoarea mi-a spus ca are!. Am rugat-o, sa-mi arate si mie.  In timp ce-mi cauta produsele, mi-a povestit ca o doamna a cumparat de la ea, aceste suplimente alimentare,  pe care le aflase intamplator, uitandu-se la televizor. A urmat acest tratament si, spre bucuria ei, se simte foarte bine, dupa ce ANI LA RAND a urmat tratamentul prescris de doctor. A nu se intelege, din aceasta relatare, ca sunt impotriva tratamentului cu antibiotice. Dar, cred ca doctorii DESTEPTI SI FARA INTERESE IN DISTRIBUIREA MEDICAMENTELOR DE SINTEZA ar trebui sa se "aplece " si asupra acestor tratamente, eventual sa faca cercetari pe cazuistica pe care o au. Si, pana la urma, daca aceste tratamente naturiste sunt mai bune, sa le promoveze si sa le prescrie pacientilor. Da, dar pentru asta TREBUIE SA FII DEDICAT si, sa nu tii asa de mult la... BANI, nu !?  Am cumparat aceste produse si, de dimineata, am facut  ceaiul iar, dupa ce a devenit caldut, am pus in el tinctura. Sotia mea l-a baut ( trebuie sa recunosc ca m-am enervat un pic, pentru ca, nu  mai are incredere ca se va face bine) si, SURPRIZA!?,  mi-a spus ca se simte mai bine, dupa ce, aproape toata noaptea trecuta, a avut senzatie de voma si, neavand nimic in stomac, voma doar ceaiul de musetel pe care il bea. Acum, cand scriu aceste randuri, beau si eu din acest MIRACOL, pentru ca, trebuie sa va spun ca se poate lua si preventiv.
Fara a fi acuzat ca fac reclama (nu l-am vazut sau auzit in viata mea, pe acest domn, nici chiar la televizor), aceste produse se numesc :
 Ceai AROMA PLANT - ION BONCHIS
Pansament digestiv - supliment alimentar si
Tinctura 
DE GHINTURA
Dupa ce sotia mea va termina tratamentul, voi reveni cu amanunte. Pana atunci, incercati si voi sau, transmiteti mai departe aceasta informatie, pentru ca, sunt foarte multi semeni de-ai nostri care, ACUM, in clipa in care va scriu, se zvarcolesc de durere si, nu stiu ce sa mai faca. Asta imi aminteste de durerile pe care le-am suportat si eu, prin anii '80, cand am contractat o gastrita, de ma faceam ghem, langa pat, de durere. Nici nu stiu cum m-am vindecat. Stiu doar, ca am baut foarte mult ceai de sunatoare, iar acum, sunt BINE. In orice caz, de-atunci, ceaiul de sunatoare nu-mi lipseste din casa.
Ca alimentatie sunt interzise urmatoarele: prajelile, condimentele,branzeturile grase, grasimile, fripturile, afumaturile, carnatii, conservele de carne, fructele acre (citrice, kivi), legumele fibroase (ridichi, fasole uscata), painea neagra, dulciurile concentrate (si dulceata sau gemul), alcoolul, bauturile carbogazoase (inclusiv apa minerala).Ceapa si usturoiul trebuie consumate in cantitati moderate. Trebuie sa manacati incet, sa mestecati bine si sa nu consumati lchide in timpul mesei. In afara regimului clasic (pentru gastrite sau ulcer - cu lapte, smantana, supe de legume, carne fiarta de vita sau pui) se recomanda sucul de broccoli si sucul de cartofi (de exemplu Sucul ecologic din cartofi Biotta). Puteti face si un tratament cu argila (Algo Bocan) daca nu aveti afectiuni renale si, cu conditia, sa consumati suficiente lichide. Atentie, argila se va admnistra la distanta de 2 ore fata de alte produse sau alimente. 

Din toata inima, va doresc SANATATE !


2 comentarii:

  1. Buna seara.

    A fost de folos tratamentul?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă răspunsul vine târziu acesta este DA. Numai că, trebuie respectate regulile unei alimentații sănătoase(le găsiți pe acest blog), de-acum înainte. Și, periodic, repetate analizele.

      Ștergere