Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 martie 2013

GELUL CU MICROFIBRE (LUAT DE PE NET)

     

           





                       

                                            GELUL CU MICROFIBRE

Efecte acestui produs sunt:
Asigura o curatire blinda si eficienta a intestinelor, eliberindu-le de depunerile de reziduuri metabolice vechi sau recente.
Regenereaza flora intestinala, si participa la formarea ei.
Ajuta la eliminarea constipatiei si a diareei, normalizind consistenta scaunului, care astfel, devine mai usor de format si evacuat.
Inhiba acidul gastric astfel, ajuta in tratarea refluxului gastro-esofagian
Datorita continutului bogat in microfibre, este capabil sa elimine chiar si reziduurile metabolice solidificate, de mai multe decenii, pe peretele intestinului (placa mucoida), astfel, elibereaza fibrele intestinale facilitind absorbtia substantelor nutritive, a vitaminelor, mineralelor si oligoelementelor.
Microfibrele sint capabile sa capteze si sa elimine, din organism, particule foarte mici de materie daunatoare si toxine, pe care, fibrele vegetale obisnuite nu sint capabile sa le elimine astfel, microfibrele sint mult mai eficiente in procesul de detoxifiere.
Impiedica inmultirea agentilor patogeni si a ciupercilor “Candida” si amelioreaza efectele neplacute produse de acestea.
Intareste unghiile si creste volumul parului.
Regleaza circulatia singelui.
Creste fertilitatea.
Amelioreaza problemele de ritm cardiac si puls.
Asigura absorbtia uniforma a substantelor nutritive si a vitaminelor dealungul zilei.
Este o solutie salvatoare pentru persoanele care au ulcer sau polipi. Microfibrele nu deranjeaza ranile din stomac, inhiba acidul gastric astfel, acesta nu arde ranile iar datorita actiunii “Gelului cu Microfibre” polipii, care cauzeaza probleme mari la nivelul colonului, se retrag.
Opreste reactiile alergice, deoarece curata sistemul intestinal infundat cu materii care, cauzeaza reactii alergice.
Regleaza nivelul colesterolului si al glicemiei.
Are efect benefic, in cazul inflamatiilor intestinale, si a “colonului iritabil”.

Cum actioneaza?
“Gelul cu Microfibre”, descoperit de Dr. Hummel Zoltan, traverseaza stomacul si intestinul subtire, curata, detoxifica si, nu se absoarbe. Ajunge intact in intestinul gros, unde asigura un mediu propice culturilor de bacterii, care traiesc acolo, multiplicand de mai multe ori eficienta acestora. Mediul acestor bacterii devine mult mai propice, si se vor simti mult mai bine, iar sanatatea dumneavoastra se imbunatateste substantial.

De ce un intestin curat este atit de important?
Daca peretele intestinului este acoperit de depuneri de reziduri metabolice, placa mucoida sau chiar zgura, absorbtia substantelor nutritive devine dificila, si acestea  (substantele nutritive) vor fi poluate. Diferite enzime, din intestinul subtire, descompun alimentele consumate iar substantele nutritive se absorb prin peretele intestinal si ajung in circuitul sanguin.
Daca substantele nutritive trebuie sa treaca printr-un strat gros de depuneri, de reziduri metabolice, se vor polua si astfel, vor ajunge in circuitul sanguin.In acest fel, nici alimentele sanatoase, nu se vor absorbi corespunzator. Chiar si in cazul unei alimentatii corespunzatoare, si a unor diete stabilite corect, substantele nutritive absorbite in circuitul sanguin vor fi poluate si vor declansa procese de deteriorare in organism, in urma carora, vor aparea diferite boli sau, le vor agrava pe cele existente. Este precum am dori sa filtram apa printr-un burete murdar, aceasta niciodata nu va fi curata.
Solutia este sa eliminam acele depuneri de reziduri metabolice, de pe peretele intestinelor, pentru ca substantele nutritive si vitaminele sa se absoarba cit mai bine in organism.

Citeva cuvinte despre microfibre
O persoana obisnuita acumuleaza in colon, dealungul anilor, intre 2,5 si 5 kg de reziduuri metabolice, care sint ancorate intre fibrele colonului si nu se elimina niciodata. Fibrele colonului sint foarte mici, astfel ca fibrele vegetale obisnuite nu pot sa ajunga intre ele, si nu pot sa curete complet, depunerile dintre ele. Microfibrele pot sa fie chiar, si de o mie de ori mai mici, decit fibrele vegetale. Diferenta dintre ele, este precum cea dintre o perie foarte fina, si o matura improvizata din crengile unui copac. Inchipuiti-va ca daca ati dori sa curatati complet o suprafata delicata, ati utiliza o perie foarte fina si nu o matura din crengi. Diferenta se observa si in capacitatea de legare a apei. Microfibrele sint capabile sa lege apa, intr-un procent mult mai mare, decit fibrele vegetale obisnuite, chiar de citeva ori mai mult, ceea ce este o diferenta enorma.
Are un gust foarte placut, este ca un gem de fructe.

Gelul cu microfibre este o binecuvintare pentru flora intestinala.
Cercetarile moderne au demonstrat, ca organismul uman este caminul mai multor culturi de bacterii, care fac parte din aceeasi familie. Bacteriile prietenoase care populeaza intestinul gros, si sunt foarte utile pentru organism, sunt in numar, de aproximativ, 10 ori mai mare decit celulele corpului uman!
Traim impreuna cu aceste bacterii folositoare, de a caror stare de bine depinde si sanataea noastra. “Gelul cu Microfibre” este un conglomerat de apa legata, usor acida, imbogatita cu substante nutritive si microfibre.
Probioticele din “Gelul cu Microfibre” sunt bacterii benefice, care rezista actiunii acidului gastric din stomac, si ajung in viata in intestinul gros. Acestea sunt, aproape fara exceptie, bacterii lactice si bifidobacterii.
Prebioticele din “Gelul cu Microfibre” sunt hrana de calitate a probioticelor, ajuta la inmultirea lor, astfel, creste puterea de aparare a sistemului imunitar al organismului.
Actiunea benefica a probioticelor este dovedita clinic, iar consumul lor este recomandat de catre medici, in special, pentru balonari, nivelul crescut al colesterolului, obezitate, lactoza si alte alergii, si la prevenirea cancerului de colon.  

Importanta florei si mucoasei intestinale.
Zilnic, in timpul digestiei, producem aproximativ 4 kilograme de mucoasă intestinala, care ne protejează şi purifică organismul. Mucoasa intestinala conţine aproximativ 6 miliarde de fungi şi bacterii benefice organismului, aceasta este flora intestinala. Flora intestinala efectueaza o digestie preliminara a alimentelor, si asigura protectia intestinelor, impotriva actiunii de colonizare si inmultire a bacteriilor, si fungilor daunatoare.
Alimentatia noastra moderna este bogata in alimente, cu un grad inalt de procesare, aditivi, conservanti si diferite medicamente astfel, in zilele noastre, este foarte dificil sa gasim persoane, care au flora si mucoasa intestinala neafectata.
Mucoasa intestinala se comporta ca un adeziv. Materiile, cu care intra in contact, sint captate si prelucrate. Cu cit fibrele materiilor sunt mai subtiri, cu atit sunt mai usor de prelucrat, de catre mucoasa intestinala. Gelurile, cu un continut ridicat de apa legata, se numesc mucoase.

Motivul pentru care gelul cu microfibre si-a demonstrat eficacitatea in rezolvarea diferitelor probleme ?
La aceasta intrebare exista un singur raspuns. Prin intermediul peretelui intestinal  se curata singele. Astfel, prin curatirea singelui, se curata si celulele organismului. Cum se efectueaza aceasta curatire? Este foarte important, ca in organismul nostru, sa nu patrunda substante daunatoare, cit si, ca cele care deja se afla in el, sa fie evacuate. Acest aspect este important, in special, in cazul unor boli sau imbolnaviri. In singele unui bolnav se gasesc o multime de resturi de celule moarte, sau deteriorate, cauzate de atacul bolii asupra lor.
Aceste resturi pot sa ajunga in diferite zone ale organismului, unde pot provoca imbolnaviri. Pot sa fie deosebit de periculoase, in cazul cancerului, datorita metastazei. Prin vasele de singe capilare, ale peretelui intestinal “Gelul cu Microfibre” absoarbe toxinele si resturile de celule deteriorate in interiorul canalului intestinal, le acumuleaza si le elimina odata cu scaunul.

De ce este atit de importanta alimentatia bogata in fibre?
Fibrele leaga apa si formeaza o materie gelatinoasa, in care se lega si substantele nutritive. In acest fel, absorbtia substantelor nutritive va fi mai uniforma.
Absorbtia lenta si uniforma a glucidelor (a zaharului ) este preferata, in mod special, deoarece impiedica suprasolicitarea cu glucide a organismului astfel, previne aparitia sau, amelioreaza glicemia de tip 2, care in zilele noastre, este o boala foarte raspindita.
Totodata leaga toate toxinele astfel, curata si detoxifica organismul. Alimentatia, bogata in fibre, imbunatateste capacitatea de curatire a mucoasei intestinale, si participa la lubrifierea intestinului, usurind procesul de evacuare a rezidurilor metabolice din organism.


Importanta detoxifierii.
In singe, si sistemul limfatic, se gasesc in stare dizolvata, toxine, reziduri, impuritati si resturi de substante nutritive, pe care organismul incearca sa le elimine, prin peretele intestinal. In mare parte, si sistemul imunitar tot aici incearca sa elimine, din organism, elementele nocive: virusi, bacterii etc. Daca caile de evacuare sint blocate, infundate sau ingustate atunci, detoxifierea naturala si completa a organismului este compromisa iar toxinele si substantele nocive se acumuleaza. Desi organismul supravietuieste acestui mediu, din ce in ce mai toxic, va suferi deoarece vor aparea diferite boli cronice. Ceva nu va mai functiona corespunzator, va exista un surplus sau o deficienta, de exemplu colesterol, glicemie etc., si organismul va fi dereglat.

Care sint consecintele?
Poate, pina acum, dumneavoastra sa nu fi avut probleme de sanatate dar, este inevitabil, ca in viitor, sa nu va imbolnaviti. Din fericire, medicina moderna ofera tratamente si solutii de vindecare, dar nu prea ofera solutii pentru prevenire. Prevenirea este sarcina dumneavoastra, numai dv. puteti face acest lucru. Exista o singura alternativa a vindecarii, sa nu va imbolnaviti. Este mult mai avantajos sa fiti sanatosi decit, sa va imbolnaviti si apoi, sa va vindecati. Un medic specialist renumit, la nivel mondial, spune ca : “ Un gram de preventie face mai mult decit un kilogram de tratament.” Si are perfecta dreptate. Consumul regulat, sau sub forma de cure periodice, este o solutie simpla de a preveni bolile, si a ramine sanatosi.



Cum lupta gelul cu constipatia?
Persoanele in virsta, in mod deosebit, simt mai rar ca le este sete, nu consuma suficiente lichide, din aceasta cauza, tesuturile corpului lor au un deficit de lichide. Pentru a acoperi acest deficit organismul absoarbe apa, de la nivelul intestinelor, astfel, deficitul de lichide va aparea la nivelul intestinelor, iar din aceasta cauza, se va instala constipatia.
“Gelul cu Microfibre” leaga apa din intestine, astfel, ea nu poate fi absorbita atit de usor, creste nivelul de hidratare din intestine iar rezidurile metabolice vor fi evacuate mai usor.
Fibrele de celuloza sint nedigerabile, astfel isi desfasoara efectul benefic dealungul intregului sistem intestinal. Acest aspect are o importanta majora, la nivelul colonului. Prin consumul “Gelului cu Microfibre” creste nivelul apei legate din intestine, rezidurile metabolice vor fi mai moi, evacuarea lor se va realiza mult mai usor iar, peretele intestinal va fi eliberat de placa mucoida si alte depuneri, care s-au acumulat dealungul anilor.
 Daca dizolvam o lingura de “Gel cu Microfibre”, in apa calda sau calduta, si il consumam dimineata, pe stomacul gol, imediat dupa trezire, va stimula procesele de la nivelul colonului si va elimina blocajele. In cazul unor probleme mai deosebite, care dureaza de ani de zile, trebuie sa aveti rabdare si sa perseverati citeva zile sau saptamini,pina la eliberarea blocajelor.
Puterea de curatire este  fantastica. Rezultatul? Singe curat, celule curate, sistem digestiv curat.


“Gelul cu Microfibre” nu este un panaceu.
“Gelul cu Microfibre” nu inlocuieste tratamentul prescris de medic, nici chiar daca stim, ca au fost obtinute si raportate rezultate foarte bune de catre utilizatori.
“Gelul cu Microfibre” poate fi consumat, fara prescriptie medicala, este un gel cu efecte fiziologice demonstrate si un supliment excelent al oricarui tratament medical. Accelereaza procesele de vindecare dar, in primul rind, este ideal pentru prevenirea problemelor. Consumul unui flacon de “Gel cu Microfibre” nu garanteaza 100% imbunatatirea starii dumneavoastra de sanatate. Pentru o cura, recomandam consumul a 4 flacoane, pentru o persoana.

 Recomandari de utilizare.
Pentru prevenire, recomandam consumul unei linguri de gel, de preferat inainte sau in timpul mesei. In cazul in care, va confruntati cu probleme digestive, puteti consuma 2-3 linguri de gel/zi. Daca consumati, 2 linguri de gel/zi, un flacon este suficient pentru 3 – 4 saptamini. Datorita abilitatii de a lega apa, pentru a obtine rezultate maxime, este recomandat, sa consumam multe lichide, aproximativ 1,5 – 2 litri/zi. Este recomandat consumul a 3-4 flacoane de gel, pentru fiecare membru al familiei. Produsul poate fi consumat, chiar si de copii foarte mici. Doza recomandata, ½-2 lingurite/zi, in functie de virsta copilului si greutatea lui. Produsul nu poate fi supradozat, indiferent de cantitaea consumata, deoarece este un aliment natural. Recomandam consumul a cel putin 1-2 flacoane, odata la 6 luni. Totodata, produsul poate fi consumat tot timpul (fara pauze), pentru suplimentarea organismului, regenerarea florei intestinale si mentinerea regularitatii scaunului.

Efecte adverse:
Nu exista efecte adverse, si nici contraindicatii. La persoanele sensibile la probiotice, poate sa apara o diaree usoara, iar, in unele cazuri, o usoara pierdere in greutate, datorita eliminarii depunerilor de reziduri solidificate, de pe peretele colonului.



Eticheta gelului cu microfibre contine urmatoarele informatii:
Dr.Hummel “Gel cu Microfibre” 450g
 Aliment cu continut bogat de fibre din celuloza microbiala si apa legata.
Compozitie: apa, celuloza microbiala. Coloranti naturali: coaja de strugure albastru si emulsie de fructe.
Continut de fibre/doza( 1 lingura):
 Continut de fibre/lingura = 10g : celuloza microbiala 4 g
Valoarea energetica: 19 kj/100g ( 4 kcal )
Dozare: 1 – 3 linguri (10g) – ( 30g )/ zi, inainte sau in timpul mesei.
 Copii cu virsta 1 – 5 ani vor consuma 3 lingurite mici (mokka)/zi.
 Copii cu virsta 5 – 14 ani vor consuma 3 lingurite obisnuite (de ceai)/zi.
 In prima saptamina puteti consuma doza minima de 1 lingura ( 10g )/zi pentru adaptarea organismului dupa care, puteti mari doza, in functie de nevoile personale.
Greutatea neta: 450g
 Apa legata, de catre fibre, reprezinta baza florei intestinale. Regleaza continutul de apa al scaunului si curata sistemul digestiv.
Depozitare: intr-un loc uscat si racoros 5 – 20 grade Celsius, ferit de razele soarelui. Dupa desfacere produsul va fi tinut in frigider.
Termen de valabilitate: este de aproximativ un an, data exacta este inscriptionata pe ambalajul produsului..




Un comentariu:

  1. Da, este adevarat ca este un produs miraculos doar ca pretul lui este destul de piperat pentru buzunarele romanilor.

    Aici am gasit si eu cel mai ieftin http://www.bionaturalife.ro/gel-microfibre

    RăspundețiȘtergere