Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 iunie 2012

Prezenta la vot...

 Prezenta la vot in TARA, in jur de 50% iar in Bucuresti in jur de 45% .Acesta este rezultatul "democratiei originale" pe care acesti politicieni, care ne-au condus timp de 22 ce ani, au "implementat-o" in Romania. Ce simt civic, ce raspundere, ce constiinta, rahat sunt toate, pentru unii dintre noi, care, in majoritatea cazurilor, nu-i intereseaza decat pe ei si familiile lor. In rest, ei gandesc despre noi, ceilalti semeni de-ai lor, cu putinii neuroni pe care-i au, ca in reclama aia: "...niste tarani bai, niste tarani...". De ce sa iasa ei la vot? Pentru ce? Pentru ei doar banul conteaza. Nu conteaza TARA, NEAMUL etc. Ce sunt astea, te intreaba ei? Daca iti "serveste" si povestea cu globalizarea, mai bine ii impusti decat sa-i asculti. Daca mai aveam un dram de indoiala privind "scenariul distrugerii Romaniei", acum sunt aproape convins, ca el exista si se deruleaza fara incetare. Daca nu ne vom trezi la timp si nu vom lua atitudine civica, fata de tot ce se intampla rau in TARA noastra, in cativa zeci de ani, poate mai repede, s-ar putea, ca pe aceste meleaguri, sa vina altii sa ne conduca. Nu ar fi o noutate, pentru ca asa-zisul comunism, nu a fost inventat de romani, si nici conducatorii nationali ai acestei doctrine politice nu au fost romani, asa ca, din acest punct de vedere, avem o "traditie" in acest domeniu.
Singura salvare a acestui neam sta in EDUCATIE si CREDINTA cu tot ce presupun acestea. Pentru aceasta trebuie ca STATUL sa fie puternic, prin institutiile sale, si sa intareasca rolul FAMILIEI si SCOLII. Nu va luati dupa tot felul de "bisnitari", care spun ca STATUL nu are nici o obligatie fata de cetateni!?!
TREBUIE sa ne REPATRIEM forta de munca, plecata in pribegie, si sa recladim acesta TARA. Ajunge cat ne-au condus "ageamii". Este timpul sa ne apucam de munca. In Romania este atata de munca, incat nici peste o suta de ani, nu vom termina treaba. Ganditi-va numai la infrastructura rutiera, la constructia de locuinte, la industriile care se pot implementa, la turism, la agricultura etc.
TREZITI-VA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu