CANCERUL
POATE FI INVINS
(Preluat de pe ‘net)
În articolul acesta
voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele
acestei maladii e una foarte simplă.
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi
două lichide (sânge şi limfă). Sângele
alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia
toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la
organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.
Un nou-născut, pentru a creşte, are
nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :).
Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de
hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât sângele, care
preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu
este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca,
este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -.
Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu.
Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt
duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte
uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman.....
e ''o grămadă'' de celule.
Sângele are un ph de
7,35 - 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru
minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent
de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele
şi legumele consumate în stare crudă acidifică
sângele fffff puţin. Aceleaşi
legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi
coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală
induce o aciditate şi mai mare. Alimentele
superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc
sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă
la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi
baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi),
aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este
foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui.
Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate
celulele din corpul nostru. Ce poate
face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă
toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei
ori pe zi :(.
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină.
Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin
mitocondrii (supranumite şi "uzine energetice", deoarece conţin
enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia
necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de
ATP. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care
conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii),
oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate,
aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde
oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să
moară, ori să se transforme. De obicei se transformă........ şi devine o celulă
care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu
anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie;
toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul
imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică
întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt
protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??"
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie.
Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe
şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte
cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste)
şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
Exact acelaşi
lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din
cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar
ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea
din Edinburgh ,
Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara
că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice
fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din
această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea
viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de
accident).
Beard a observat că
placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape
identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei
săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul
copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o
enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din
creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă.
În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă,
împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de
mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic
iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo,
declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).
Tripsina, în afara
faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră
proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi
mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi
pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie,
... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele
canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru
care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de
obiceiurile alimentare.
Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de
divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi
pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer
în faza I". Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care
să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă
va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel
vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească
rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici
să nu ştim aceasta.
Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule canceroase!!!!!
Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!! Haideţi să
trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE
ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu
ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe şi
legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri
foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e
cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.
Să vedem modul de funcţionare!!! .....
Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o
produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în
20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând
zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului,
celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul
lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am
distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă
trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există
două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4
lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de
echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul
acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo
merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă:
deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce
în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva
ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine
lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!
Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen
din ficat şi ne dă un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca
şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate
din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi
colon şi este eliminată imediat din organism.
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în
sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa,
celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei -
otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea
toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere, o părere personală
- dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL ,
DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ !!!
După ce oamenii
apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine
însele, sunt pentru a "omorî" trupul (pe lângă celulele canceroase
sunt omorate și celule sănătoase) - şi
după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de
vindecare, prin "medicamentele" Lui: pentru
SUFLET - credință, dragoste şi iertare, iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. În multe cazuri, prin
binecuvântarile lui Dumnezeu corpul reîncepe să funcţioneze şi să se
regenereze, chiar dacă este atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ...
stil de viaţă şi alimentaţie necorespunzătoare. Dumnezeu vindecă sufletul
ruinat ... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând
astfel o mare parte a fiinţei umane ...
Condiția este, El nu poate reface trupul, atâta
timp cât Tu nu te preocupi să-ți
refaci, mai intâi, sufletul ! S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi
sentimentele negative acidifică sângele şi pot aduce un dezechilibru în
metabolism.
Nu uita, planul Lui
funcționează astfel: VINDECAREA
TRUPULUI ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI !!!
Concluzia:
In timpul postului religios sau, ori
de cate ori dorim sa facem acest lucru, NU trebuie sa mai consumam alimente de origine animala ci
doar fructe si legume, de preferat, proaspete sau, DOAR fierte sau preparate prin coacere.
Se consuma zilnic, sucul a 3-4 lamai
si 2-3 lingurite de pulbere de echinacee.
Zilnic, se face clisma cu cafea(dupa ce avem stabilit diagnosticul de cancer, clisma se face din ora in ora).
Zilnic se merge pe jos, cel putin,
30 de minute.
Psihicul trebuie educat, in fiecare
clipa, pentru “credinta, dragoste si iertare”.
:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu