Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 mai 2016

CANCERUL



Ceea ce scriu pe acest blog, sunt opiniile mele pe care mi le-am însușit, în urma informațiilor pe care le-am găsit, în diverse surse, demne de încredere.
O să vă scriu o povestioară adevărată, legată de un alt domeniu decât cel al sănătății. În nesfârșita lui căutare, OMUL ISCODITOR a descoperit, la un moment dat, automobilul electric. Nepoluant, silențios etc. A fost creat prototipul, s-au făcut toate testele, pentru a se trece la producția de serie, numai că, datorită pierderilor economice, care s-ar fi produs în industria petrolieră, s-a renunțat la proiect. 
Așa și cu leacul pentru cancer. Se știe, de foarte multă vreme, leacul pentru cancer dar, datorită pierderilor care s-ar produce în industria farmaceutică, se lasă lucrurile așa. Ce contează viețile unor oameni !? NIMIC !  Zilele trecute, americanii au anunțat, cu surle și trambițe, că au descoperit leacul pentru cancer !? Praf în ochii celor disperați. O să vedeți că, vor trece ani, până când, iarăși se va anunța că, s-a descoperit un nou leac, pentru aceeași boală. Este un joc cinic pe care, marii producători de medicamente îl fac pentru a ține populația bolnavă de cancer, într-o așteptate disperată. Cand vor avea interese, probabil când va apare o nouă boală incurabilă, care să nu le diminueze veniturile, a să dea drumul la acest leac, repet, cunoscut de foarte multă vreme.

 Eu o să vă copiez, mai jos, unele informații pe care le-am găsit pe internet. Nu sunt opiniile mele. Sunt opiniile unor specialiști sau, oameni MULT mai informați, decât mine.
Sfatul meu este următorul. În momentul ÎN CARE, ați fost diagnosticat cu cancer PRIMA MĂSURĂ este,  să nu mai mâncați NICIUN ALIMENT DE ORIGINE ANIMALĂ !? Apoi, să alegeți, din variantele de mai jos(sau, poate aveți alte informații), calea de urmat pentru vindecare. INFORMAȚI-VĂ LA ZI, cu tot ce implică această boală. Gândiți așa : ”DACĂ TOT O SĂ MOR, CEL PUȚIN, SĂ LUPT PENTRU VIAȚA MEA !”  Știu că nu este ușor dar, altă soluție NU EXISTĂ. Citiți cu atenție ce-am găsit eu pe internet (mai căutați și voi) și alegeți o schemă de tratament. În orice variantă, O SĂ VĂ FACĂ BINE ! Aveți încredere în dumneavoastră și, rugați-vă la Dumnezeu, în fiecare clipă de răgaz.
 Din toată inima,vă doresc multă sănătate ! 


  1.                                     CANCERUL POATE FI INVINS
                                                    
 În articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.
  Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman..... e ''o grămadă'' de celule.
  Sângele are un ph de 7,35 - 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
  Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi :(.
   Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi "uzine energetice", deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
   Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă........ şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??"
    Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
    Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh , Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
  Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).
   Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).
   Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, ... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de obiceiurile alimentare.
    Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza I". Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.
    Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule canceroase!!!!! Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!! Haideţi să trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.
   Să vedem modul de funcţionare!!! ..... Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
   Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
    Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!
Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
    Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
    Iar acum, în încheiere, o părere personală - dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL , DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ !!!
   După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine însele, sunt pentru a "omorî" trupul (pe lângă celulele canceroase sunt omorate și celule sănătoase) - şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin "medicamentele" Lui: pentru SUFLET - credință, dragoste şi iertare, iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. În multe cazuri, prin binecuvântarile lui Dumnezeu corpul reîncepe să funcţioneze şi să se regenereze, chiar dacă este atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ... stil de viaţă şi alimentaţie necorespunzătoare. Dumnezeu vindecă sufletul ruinat ... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel o mare parte a fiinţei umane ...
  Condiția este, El nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi să-ți refaci, mai intâi, sufletul ! S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi pot aduce un dezechilibru în metabolism.
  Nu uita, planul Lui funcționează astfel: VINDECAREA TRUPULUI ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI !!!




 
  Concluzia:
In timpul postului religios sau, ori de cate ori dorim sa facem acest lucru, NU trebuie sa  mai consumam alimente de origine animala ci doar fructe si legume proaspete(nu preparate termic).
Se consuma zilnic, sucul a 3-4 lamai si 2-3 lingurite de pulbere de echinacee.
Zilnic, se face clisma cu cafea.
Zilnic se merge pe jos, cel putin, 30 de minute.
Psihicul trebuie educat, in fiecare clipa, pentru “credinta, dragoste si iertare”.


2.  BICARBONATUL DE SODIU

Medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.
Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!
Doza recomandată este de 500 ml de apa + suc de la 3 lămâi + 1 lingurita bicarbonat de sodiu.
Se consuma pe stomacul gol dimineața , poate fi împărțită în două doze în timpul zilei , dar nu între mese . Se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar și atunci când boala a disparut , pentru că boala poate recidiva , și este important pentru a preveni reaparitia cancerului.
Consuma apa, previne infarctul miocardic, ajuta digestia
Bicarbonatul de sodiu este unua dintre cele mai alcaline substante. Otto Heinrich Warburg (a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa ” Cauza principală
și prevenirea  cancerului ” ), a declarat că ” Celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid și lipsit de oxigen . ‘ Celule sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin , oxigenat , ce le permite funcționarea normală . A priva o celulă sanatoasa de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula in una canceroasa .
Substanțele acide resping oxigenul , pe cand substanțele și celule alcaline atrag oxigenul . Celulele canceroase sunt anaerobe ( nu respira oxigen ) și nu pot supraviețui înprezența unui nivel ridicat de oxigen . In schimb supravietuiesc datorita GLUCOZEI si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen .
Legenda impresionanta a unui Rottweiler, o adevarata lectie de viata
Tesuturile canceroase sunt acide iar țesuturile sănătoase sunt alcaline . Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare care au anumite celule ale corpului pentru a rămâne în viață într-un mediu lipsit de oxigen și acid . “
Doza : 1/2 litru de apa + suc de la 3 lămâi +1 lingurita bicarbonat de sodiu .
Dr. Elizabeth Izquierdo :
” Eu sunt un medic și eu refuz să cred că numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer . “
Invinge cancerul :
Un aliat nebanuit. In magazinul de langa casa poti gasi Kryptonita ta pentru Cancer .
Oamenii de stiinta au descoperit ca ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte si Frecvente
Cine ar fi crezut ? Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu , în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigatii de cercetare OPREȘTE si vindeca cancerul . Și chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei . Specialiștii convenționali , parțial conștient sau inconștient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie , complexul industrial medical – farmaceutic , sunt convinși că cancerul este un mister de nedeslusit. ” Soluția ” oferita de medici pentru cancer constă în trei proceduri foarte riscante și extrem de invazive: chirurgie , chimioterapie si radiatii . Soluția cea mai simpla se poate regasi in casa ta .
O poveste impresionanta,o asemenea poveste de dragoste se intalneste o data la un milion de cupluri
În cartea sa , ” câștigă războiul împotriva cancerului ” ( “a câștigat războiul împotriva cancerului ” ) , autorul ei , Dr. Mark Sircus , abordează problema bicarbonatului de sodiu , care poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieți în fiecare zi .
Bicarbonatul de sodiu este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la niveluri normale a aciditățíi din corp si este , de asemenea, mai ieftin, mai sigur, și, probabil, cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer . Bicarbonatul de sodiu dă organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase , fara efecte secundare devastatoare și evitand costurile chimioterapiei conventionale
Ceea ce medicii nu o sa va spuna niciodata!!! Cauza majoritatii bolilor!
Și știi care este problema medicilor de a prescrie acest leac miraculos ? Este foarte, foarte ieftin . Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți, și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atât de simplu , atunci nu o promoveaza . Atât de simplu și asta este realitatea brutală . Și probabil pana azi nu ai auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu și prea ieftin , și prin urmare, nu incurajeaza nimeni cercetarea si publicarea informatiei.
Fructul care vindecă cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia
Comunitatea medicală i-a întors spatele Dr.Simoncini și alți colegi , pentru că el , ca un medic oncolog onest care este un specialist in cancer – a refuzat să folosească metode convenționale pentru pacientii lui si a decis sa foloseasca bicarbonatul de sodiu, administrat cu succes cu o rata de vindecare de 99 la suta din cazurile de cancer de san . Și cancerul vezicii urinare poate fi vindecat într -un timp scurt , complet , fără intervenții chirurgicale , chimio sau radiații , folosind numai aparate de infiltrare locală ( similar cu un cateter ), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat în sân sau vezica urinara. Dar poate fi , de asemenea, consumat pe cale orală
Ce inseamna sa fii extrem de norocos? Cum se poate fenta moartea
Companiile farmaceutice :
Si companiile farmaceutice știu ca bicarbonatul de sodiu farmaceutic se poate folosi in tratamentul tumorilor pentru a disparea mai repede, iar multe dintre tratamentele de chimioterapie includ în prezent bicarbonat de sodiu , cu scuza că ” ajuta”  pentru a proteja rinichii, inima si sistemul nervos al pacientului. Și a fost deja demonstrat că administrarea de chimioterapie fără bicarbonat de sodiu poate ucide pacientul . Așa că , atunci când auzim ” succesele ” chimioterapiei , în special  raportate de televiziune prin cablu și celebrități care s-au vindecat miraculos , nu suntem informați ca responsabilul pentru vindecare este tocmai bicarbonatul de sodiu , care acționează nu numai pentru a opri metastaze si vindeca cancerul  dar, de asemenea, pentru a minimiza efectele secundare nocive ale otrăviri prin chimioterapie. Dr. Sircus spune așa . ” Nu exista studii pentru a separa efectele bicarbonatului de sodiu, din agenții de chimioterapie toxica și, nici nu vor exista” spune doctorul resemnat.
Sursa: Target-info.ro      







3.Remediu natural contra CANCERULUI

Dragi prieteni: ceea ce veti citi in
continuare, a fost publicat in ziarul 'Listin diario', in Santo
Domingo.  Adevarat va spun ca, citind acest articol,
ca nu credeam mult in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui
calugar franciscan, pe care il cheama , in Belén (Brazilia), Fray
(calugarul) Romano, de origine braziliana. Actualmente, este profesor
la Seminariul din Belén. Faima sa in toata Judea se extinde si cum
zicea : 'Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca., fara
sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Mama
Natura. Inainte de a va da reteta, vreau sa v a spun despre experienta
mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care
s-au vindecat, dupa ce au baut remediul, carora li s-a dat doar 1 luna
de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale. Dupa cunoasterea
virtutilor acestui remediutotal natural, mi-am propus sa fac sa
circule , prin Internet, pt. ca fiecare persoana care are un prieten,
parinte, ruda relationat cu aceasta teribila boala, sa-si poata
prepara singur remediul si apoi sa il bea.. Deja o sa vedeti rezultatul
chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, va asigur, este
ceva ce lucreaza rapid.


Reteta :

1. - ½ sau 1 kg . de miere de albine

2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)

3. 3 linguri de cogniac, whisky sau tuica (ca dilatator)

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi, planta
se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate
elementele intr-un mixer, licuador si se mixeaza, pana se face o pasta
vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta. Se poate pune in frigider
sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.

NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE
TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!

Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3
ori pe zi, cu 15 minute inainte de fieca re masa.. Aceasta cura trebuie
sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati
avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la
remiterea totala. Ceea ce se mentioneaza este faptul ca pot apare
abcese ale pielii , dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie
sa ne ingrijoram.

Contiua zicand ca , daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu
se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut
examenel respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem
inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate
optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca
nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.

Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata,
leucemia, etc. .
De asemenea povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29
ani bolnava de scleroza. Cel ce doreste un testimoniu a unei persoane
care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto
Pimentel, in Santo Domingo, la telefonul.: ( 809) 247-2316.

Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire la
Viata , desi i se dadusera doar cateva zile de trait.
Din partea mea, am alte persoane care pot depune marturie ca s-au
vindecat la fel ca dl. P imentel.. Va rog sa faeti sa circule acest
articol. As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul), ca
nu trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor
naturale si iintareste sistemul nostru imunitar.

Acest tratament este bun pt. orice tip de cancer? DA.
Ce tipuri de cancer trateaza de fapt? TOATE. Se stie ca au fost multe
vindecari cu multe forme de cancer. Cancer de piele, gat, san, uter,
prostata, creier, ficat, intestin, leucemie...

VA ROG SA DATI MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII . AJUTA PE CEI CE SUFERA
DE CANCER DE SAN, FA-I SA INTELEAGA CA SUNT IMPORTANTI CA PERSOANE SI
CA NE RUGAM PT. ELE. MULTUMESC, DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!



4. NICIODATA NU SE STIE CAND AI NEVOIE DE O INFORMATIE

Secret dezvăluit   Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură... Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor. O alternativă...După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetătorii menţionează că ODATĂ cu tratamentul prin chimioterapie care presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate. Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret. O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia! Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. De trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultate remarcabile ! O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.
Mod de preparare.
Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:  într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi,apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.In dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul de lămâie, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod (baută cu liguriţa, în decursul unei zile). De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.   

5.Sursa: sănătoși.com
Majoritatea medicilor susține că nu există un alt remediu pentru cancer decât chimioterapia. Acest tratament, din păcate, este chiar mai dăunător decât cancerul.
Pe de altă parte, numeroase persoane au reușit să înfrângă această boală mortală prin remedii preparate acasă și plante naturale.
Unii folosesc canabis, alții morcovi sau turmeric și bicarbonat de sodiu, dar cel mai nou remediu este mierea de albine. Ante Kresic din Zagreb a fost informat cu 13 ani în urmă că nu va mai trăi mult după ce i s-a spus că are unul dintre cele mai fatale tipuri de cancer: cancer pulmonar. Cu toate acestea el a început sa folosească miere de albine și plante naturale și în final a învins cancerul. Astăzi el este perfect sănătos și se ocupă cu albinăritul.
El a fost externat din spital în luna aprilie și în timpul verii boala a dispărut. După câteva luni, el a mers la un control de rutină la spitalul din Zagreb, iar medicii au fost șocați când au văzut că el era încă în viață.
Medicii l-au sfătuit să continue utilizarea remediilor făcute acasă și a terapiilor și după ce i-au verificat sângele, părea că acest om nu a fost niciodată bolnav.
Din acest motiv Kresic a decis sa-și împărtășească experiența cu alte persoane din întreaga lume, în scopul de a le ajuta și pe ele.
Mierea este unul dintre cele mai importante remedii naturale cunoscute și este considerat de secole a fi un aliment sfânt.
Cercetătorii au descoperit intestinele cu miere în Mormântul lui Tutankhamon, care are peste 3000 de ani. Romanii și grecii foloseau mierea pentru întărirea organismului și vindecarea rănilor. Mierea era folosită mKresic și mulți alții au confirmat că mierea amestecată cu alte condimente naturale precum ghimbirul, acele de pin și alte plante pot învinge cancerul. O altă femeie din Bosnia a reușit să învingă cancerul cu ajutorul unui amestec preparat din miere și ghimbir. Ea și-a împărtășit rețeta în speranța că aceasta îi va ajuta și pe alți oameni.
IATĂ REȚETA PE CARE A FOLOSIT-O:
o    Se taie două rădăcini mari de ghimbir și se amestecă cu 1/2 kg de miere ecologică. Ea a recomandat, de asemenea, ca mierea să fie cumpărată de la apicultori de încredere.
o    Se pune amestecul într-un borcan de sticlă și se administrează câte 1 lingură de 3-4 ori pe zi (de preferat pe stomacul gol). Trebuie să utilizați o lingură de lemn sau plastic. După 4 zile veți observa efectele.

De asemenea, este foarte important să aveți atitudine pozitivă și să nu renunțați, indiferent de ceea ce spun doctorii.“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.Sursa:  sanatosi.com

6. Sursa : girly.ro

ATENȚIE ! La persoanele peste 55 de ani, dacă nu sunt vegetarieni TOTAL, DE PESTE 3 ani, nu se consumă LĂPTIȘOR DE MARCĂ, RĂDĂCINĂ DE GINSENG ȘI CEREALE GERMINATE (grâu încolțit etc.) deoarece, aceste produse conțin FACTORI DE CREȘTERE și, HRĂNESC celulele canceroase.

Cercetatorul rus, profesor doctor si om de stiinta, Hristo Mermerski a descoperit cel mai puternic remediu care poate preveni mai multe boli, inclusiv cancerul. Acest amestec este un aliment care vindeca tot corpul, spune doctorul.
Reteta sa contine ingrediente cu un continut nutritiv foarte bogat si proprietati medicinale puternice asupra organelor si sistemului corpului. Ia 1-2 linguri din amestec. Este recomandat sa consumi cu 30 de minute inainte de fiecare masa si cu 30 de minute inainte de a merge la somn. In cazuri de cancer, trebuie sa iei 1-2 linguri la fiecare doua ore.
Cercetatorul rus Hristo Mermerski a descoperit cel mai puternic remediu care poate preveni mai multe boli, inclusiv cancerul.
Ingrediente de care ai nevoie
– 12 catei de usturoi
– 15 lamai
– 400g nuci
– 400g grau incoltit
– 1kg de miere
Mod de preparare
1. Adauga nucile, usturoiul si graul incoltit intr-un robot si macinale bine. Apoi macina 5 lamai fara coaja si adauga-le in amestec. Stoarce celelalte 10 lamai si adauga sucul in amestec.
2. La final adauga mierea si incorporeaza cu o lingura de lemn. Pune intr-un pahar, inchide-l bine si lasa-l la frigider.
Mod de folosire
1. Ia 1-2 linguri din amestec. Este recomandat sa consumi cu 30 de minute inainte de fiecare masa si cu 30 de minute inainte de a merge la somn.
2. In cazuri de cancer, trebuie sa iei 1-2 linguri la fiecare doua ore.
Sursa: girly.ro



7. O descoperire importantă care a fost ascunsă de mult timp a ieșit la iveală. Aceste semințe distrug celulele canceroase în 48 de ore.
British Medical Journal a realizat un studiu despre chimioterapie calificând această procedură ca una dintre cele mai rușinoase concepții greșite din domeniul sănătății, care a ucis oameni ani la rând.  Ironia este că folosim medicamente și produse farmaceutice, pentru a ne îmbunătăți sănătatea dar se întâmplă ca acestea să aibă un efect invers. Dr. Hardin B.Jones , profesor la Universitatea Berkley, a efectuat un studiu pentru a măsura speranța de viață la pacienții care au suferit o chimioterapie în timpul tratamentului pentru cancer. Rezultatele sale au fost uimitoare. El a ajuns la concluzia că chimioterapia nu numai că nu are efecte pozitive, dar este, de asemenea, responsabilă pentru o durată de viață mult mai scurtă și poate provoca o moarte mai agonizantă.

În schimb, remediile naturale sunt mult mai eficiente și nu au niciun efect negativ asupra sănătății noastre. Următorul remediu naturist cu efectele sale pozitive în tratamentul cancerului, chiar și în etape mai progresive a fost ascuns de public, deoarece acesta poate eradica cancerul în doar 48 de ore.
Universitatea din Kentucky a efectuat un studiu cu privire la efectele pozitive ale extractului de semințe de struguri în tratarea leucemiei și a altor tipuri de cancer. Rezultatele studiului și testele de laborator care au fost efectuate ulterior au arătat că semințele de struguri pot distruge  76% din totalul de celule canceroase în doar 48 de ore. Rezultatele studiului au fost publicate în revista Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului, și a fost dezvăluit în plus faptul că semințele de struguri conțin o proteină numită JNK, a cărei responsabilitate principală este să controleze eradicarea celulelor canceroase.
Cercetările științifice sunt disponibile publicului larg și ele arată că cancerul nu trebuie să fie atât de periculos după cum crede toată lumea, și el nu trebuie să aibă consecințe fatale, în cazul în care este tratat mai puțin indiscret și mai eficient. Industria de cancer continuă să răspândească panică cu privire la aceasta boală mortală și provoacă teamă inutilă de mortalitate, în ciuda tuturor studiilor care arată contrariul.
Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu