Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 iunie 2013

SCARFACE, REMEDII HOMEOPATE





 Cum sa produci orice remediu homeopat oricand si fara nici un ban

  Scarface la data de Vin Feb 05, 2010 4:19 pm

Remedii homeopate facute cu ajutorul unui pix, o bucata de hartie si un pahar cu apa

Dupa mai mult de 6 luni de experiente pozitive (intre timp 3 ani !), chiar uimitoare, a sosit timpul sa fac publica o metoda simpla cu care oricine poate fabrica un remediu homeopat acasa si in mod gratuit. Remediul facut in acest mod are acelasi efect ca si administrarea de granule homeopate dizolvate intr-un pahar cu apa.
Putem fabrica deci acasa orice remediu homeopat in orice dilutie incepand de la CH3 pana la CH200 dar si dilutii foarte inalte (1M, 10M, 50M , 100M si MM) cat si dilutiile D (de la D2), Q (de la Q1) sau LM (de la LM1)
Pentru a "fabrica" un astfel de remediu este nevoie doar de un pix, de o bucata nescrisa de hartie si de un vas cu apa - un pahar, cana sau o sticla (mai bine fara etichete). Materialul si culoarea vasului nu are nici o importanta.
Adaugare 2012: se pare ca zguduirea apei (dinamizarea) nu este neaparat necesara deoarece remediul este proaspat facut si vibratia este activa si nu trebuie reactivata. In cazul granulelor dizolvate dinamizarea se face pt. a reactiva vibratia stocata in zahar.
Insa atentie:remediile homeopate se pot lua numai daca sunt potrivite simptomelor, cel mai bine indicate de un homeopat cu experienta (un medic homeopat). Remediile homeopate luatea aiurea pot da reactii adverse. Aceasta metoda nu se poate folosi in gluma si nici la intamplare caci prin folosirea ei necugetata pot aparea acelasi reactii negative ca si la folosirea de remedii homeopatice cumparate de la farmacie.

Cum se procedeaza la fabricarea unui remediu homeopat cu metoda cu hartia:

1. Se ia o bucatica alba de hartie nefolosita inca, pe care se scrie frumos numele complet al remediului si dilutia lui (de ex. "Arnica montana C9", "Aconitum napellus C12", "Argentum nitricum C30" - dilutiile C sau CH sunt identice.)

2. Hartia se pune sub un pahar sau o sticla cu ceva apa (cantitatea nu conteaza, o treime de pahar ajunge). Nu conteaza nici materialul din care e facut paharul sau sticla

3. Programarea apei. Se lasa paharul cu apa timp de 5-10 minute peste hartia cu numele scris pe ea. Daca paharul sta mai mult peste hartie nu este nici o problema. In caz de urgente 30 de secunde de programare sunt suficente, de fapt programarea este aproape instantanee.

Administrarea
4. Ca la orice remediu homeopat lichid : se bea o singura inghititura (sau lingurita) din pahar si care se tine cateva secunde in gura inainte de a fi inghitita. Asta e tot ! Cantitatea de apa inghitat nu conteaza, la sugari pot fi si 2 picaturi.

5. In caz ca doza a fost una unica, restul de apa si paharul se spala foarte bine cu apa mai fierbinte (peste 40 de grade) ca sa nu ramana apa in pahar si sa nu bea ulterior altcineva din el. O picatura din acea apa are efect ! Sau se face remediul in sticla de plastic si pe urma sticla se arunca.

Daca doza trebuie repetata, apa se pastreaza asa in pahar maximum 1-2 zile, caci apa care sta se strica si a doua zi se programeaza cu apa proaspata (adica apa veche se arunca, se spala paharul si se puna apa proaspata)

Pt. conservarea remediului mai mult timp se poate adauga ceva 20-30% alcool de tarie 30-40% (ethanol, tzuica, vodka, whiskye, etc) in apa.
Un medic homeopat din USA a remarcat ca remediul din pahar facut numai cu apa a functionat mai multe zile la rand.

Se recomanda totusi ca cel tarziu dupa 2 zile sa se schimbe apa din pahar, programand-o din nou cu eticheta. De fapt din cauza bacteriilor care apar in apa statuta este de recomandat sa se faca zilnic un remediu nou.

Am folosit astfel de remedii in cate sute de cazuri acute si cronice cu succes (deja de peste 3 ani). Remediul astfel fabricat functioneaza identic ca si cel care este fabricat prin dizolvarea unei granule homeopate reale, de la farmacie.


De ce functioneaza aceasta metoda nu este chiar asa de greu de inteles, caci a fost dovedit stiintific de japonezul Masaru Emoto ca apa preia vibratiile unui cuvant si daca acel cuvant consta din numele unui remediu homeopat, atunci apa se programeaza cu aceeasi vibratie ca si cea din remediul homeopat. Hartia este numai o copie a remediului homeopat si are aceeasi vibratie care informeaza apa impregand-o cu vibratia remediului scris pe hartie.
Si apa sfintita de preot se bazeaza pe acelasi efect.

Si putini stiu, ca de fapt, un remediu homeopat nu contine nimic material in afara de zahar si ca efectul remediului este bazat numai pe vibratia unor substante eterice invizibile si nu de la ceva material continut in granula de zahar. In granula de zahar deci nu este nimic material, masurabil, tot asa cum si pe un CD nu este decat plastic si muzica se afla totusi pe CD.

Cititi aici despre Masaru Emoto si experimentele lui : http://sanatate.findtalk.biz/stiri-si-noutati-care-nu-au-de-a-face-cu-medicina-f100/dr-masaru-emoto-cuvantul-muzica-si-rugaciunea-schimba-calitatea-apei-t201.htm?highlight=masaru

Pentru cei mai multi oameni insa aceasta metoda este greu de crezut iar teoria din spatele ei este grea de inteles. Nu ramane deci decat sa testati.

Metoda cu paharul insa ne ofera posibilitatea de a "fabrica" singuri orice fel de remediu homeopat si orice fel de dilutie la orice ora. Multe dilutii de care este nevoie in homeopatie (dilutii inalte sau dilutii LM ) nu sunt disponibile la orice farmacie.

In plus remediile pot si schimbate si luate fara alergaturi la farmacii, nu costa nici un ban si le avem disponibile la ORICE ora. Un medicament ideal pentru o tara ca Romania unde farmaciile homeopate sunt destul de rare sau pentru cei care nu au bani sa le cumpere. In plus este o metoda extrem de folositoare in caz de urgente la care adesea, nu este disponobil remediul potrivit pe moment.

Am aratat aceasta metoda pe care eu o folosesc deja de 3 ani zilnic la catva medici homeopati si dupa ce cativa au incercat-o, s-au mirat foarte mult ca a functionat. Este greu de crezut pt. cei mai multi ca functioneaza, chiar dupa ce o testeaza si se conving singuri.

Metoda este acum, sper, pe cale de extindere, eu sunt un fel de pionier al ei, cum s-ar zice, si metoda are marele avantaj ca pacientul isi poate face in 15-30 de minute orice remediu homeopat numai cu o hartie si un pahar cu apa indiferent unde se afla. Multi din acest forum au fost vindecati cu remedii produse in acest fel si ii rog sa depuna marturie mai jos ca sa se convinga si altii ca acest lucru nu este nici placebo si nici vrajitorie.

Placebo nu are cum sa fie caci metoda a functionat atat la bebelusi, la copii mici, la animale cat si la oameni care nu au stiut ca iau remedii. Prin placebo nu se poate explica nici homeopatia si nici aceasta metoda.
In plus au existat cazuri cand metoda nu a dus la vindecare caci nu a fost dat remediul potrivit si desi pacientul a crezut in metoda, remediul nu a avut nici un efect. In cateva cazuri au aparut chiar efecte negative sau inrautatiri temporare la care cei care le-au folosit nu se asteptau, tot asa ca si cu orice remediu homeopat sub forma de granule.

Multi oameni mai atenti vor remarca un gust foarte ciudat la apa: ori metalic, ori statut, ori altfel. Insa gustul nu apare mereu, depinde si de remediu si de dilutie si de persoana. Dilutiile LM se pare ca nu au un gust ciudat. O fata chiar mi-a zis ca paharul se simtea foarte greu in mana. Multi au remarcat un gust ciudat la apa, lucru care arata ca se petrece ceva cu apa, caci un pahar cu apa fara eticheta homeopata nu prinde nici un gust chiar daca este lasat ore intregi.

Si remediile Bach se pot fabrica : se scrie "remediu Bach" si se adauga numele lui (eventual si dilutia CH3).

Mai jos doua cazuri din forum care au fost vindecate cu aceasta metoda:
http://sanatate.findtalk.biz/vindecare-cu-ajutorul-homeopatiei-f92/tratarea-cuperozei-t281.htm
http://forum.romedic.ro/prod/durerea_din_talpa_piciorului_-_remediu_homeopat_038777.html


Inca odata metoda pe scurt:

1. Scrii numele de la remediu impreuna cu numarul dilutiiei homeopate (de ex. "Arnica montana CH30") pe o bucata da hartie si plasezi  hartia sub un pahar in care pui ceva apa.

2. Pui paharul cu hartia intr-un dulap sau sertar la intuneric si lasi hartia cel putin 15 minute sub pahar.

3. Dupa ce s-a programat vibratia remediului in apa acum trebuie ca ca apa devenita remediu sa fie dinamizata prin zguduirea paharului. Pentru asta se tine paharul astupat - ca sa nu sara apa din el - si se loveste cu fundul paharului ferm de ceva elastic de 4-7 ori astfel incat sa se zguduie bine apa din el. Se bate paharul pe fund cu podul palmei, sau se loveste cu fundul de o carte, de o carpa pusa pe masa, de picior... (Cel mai simplu e sa-l  astupati cu o mana si sa-l lovesti de picior).
(Daca se foloseste o sticla este mai usor caci apa nu sare din sticla.)

4. Din remediul astfel facut se bea o singura gura, asta reprezinta  o doza. In caz ca este vorba de o doza unica, restul de apa se arunca si spala bine paharul cu apa fierbinte sa nu bea si altcineva din el dupa aceea, caci si o picatura ramasa are efect !
Cu apa fierbinte se anihileaza remediul ramas in pahar In caz ca trebuie repetata doza de mai multe ori in aceea zi, nu se arunci apa ci se pastreaza si se ia cate o gura la intervalul necesar sau indicat.

Folosind metoda asta este ca si cum am dizolva granule de la farmacie in apa. Efectul este identic.
Insa aveti grija, nu faceti si luati remedii homeopate la intamplare asa caci de la remediile luate in mod gresit pot aparea agravari ale starii de sanatate cat si simptome noi.

-------------------------------------------------------------------
Daca cineva are chef sa scrie experienta lui personala cu remediile homeopatice facute singur cu hartia si paharul cu apa este binevenit deci.

Poate in felul acesta cred si incearca si mai multi. Caci este totusi destul de incredibil ca functioneaza, chiar si pt. mine.
Insa nu trebuie uitat bineinteles ca un remediu homeopatic actioneaza numai cand se potriveste simptomelor pacientului. Adica luand un remediu oarecare in mod gresit nu se observa un efect pozitiv nici la granule homeopate si nici de la apa programata in acest mod. Trebuie ca sa fie ghicit remediul potrivit pt. a testa sau a se convinge astfel de remedii.




 Marturii de la cei care au folosit aceasta metoda

  geea38 la data de Vin Feb 12, 2010 12:34 am

Eu sunt una din persoanele care fac remedii cu ajutorul apei. Am fost o persoana disperata, foarte bolnava , din oct 2009 si pana in ian 2010 nu au reusit la un spital bucurestean sa-mi puna un diagnostic clar. Ajunsesem epuizata,mi se lua sange de 3-4 ori pe luna, plangeam zilnic incercam sa accept ca probabil nu voi mai trai mult, nu intru in amanunte cu diagnosticele si organele afectate. Nu mai aveam ce pierde , ma simteam binecuvantata ca exista cineva care ma va ajuta. Dar CREDINTA in el ,in Dumnezeu, tratamentul cu apa cu bilutele si regimul alimentar practic conlucreaza . La inceput am fost sceptica cu acest remediu , nu am stiut ce sa simt cand am facut Sepia cu paharul , dar m-am terzit dupa 2-3 zile ALT OM,puternica, cu mult curaj, energica, am primit complimente ca am ochii mai vii si alta mina .Apoi am facut si Carduus marianus si am inceput sa simt gustul apei schimbat , efectele ,am inceput sa arunc picatura de susceptibilitate pe care o mai aveam . Aseara am facut remediul cu Nux vomica C30 ,a fost mai puternic , imediat ce am baut am simtit ceva toxic ca si cum as fi fumat multe tigari, senzatie usoara de voma , usor ametita ,de somn subit ,am fost la inceput parca usor hipnotizata ,apoi spre ziua ma trezisem pe jumatate,ceasurile sunau si eu eram undeva in adanc nu- mi venea sa ma trezesc.Am fost cam somnoroasa in prima parte a zilei , am baut ceiuri multe si mai dupa pranz am observat ca sunt foarte bine, ca nu ma mai inteapa ficatul. Cum eram si cum sunt acum cand zambesc , visez si ma simt bine ?
Pe langa Remediile cu apa iau si pastilutele recomandate .
Mie mi-a recomandat cineva anul tercut sa citesc o carte " In sfarsit nefumator- ALL CARR " , sa o citesc ca ma voi lasa de fumat. Evident ca am ras, Hm... o carte!!!! dar am citit cartea si intr-adevar a fost un remediu care functionase ptr 99% din cititori inclusiv ptr mine si  apoi pentru prietena mea.
Asa ca sunt remedii care functioneaza ,va recomand si eu voua acest remediu , zambiti si voi ca si mine .Daca aveti un medic care va indruma nu stati pe ganduri remediul cu apa FUNCTIONEAZA .Toate bune si sanatate ! geea38.



 
Anonima
Buna ziua tuturor !
M-am hotarat sa vorbesc despre problemele mele referitoare la tratamentul conjunctivitei, pt a ajuta pe cei care o vor pati si nu vor sti pe moment incotro sa se indrepte !
Eu m-am chinuit cca 3 luni cu o conjunctivita afurisita si cu fotofobie (diagnostic medic oftalmolog). Precizez ca n-am mai avut pana atunci probleme cu ochii! In luna iunie a.c. au inceput sa ma usture ochii, sa-mi oboseasca si sa se inroseasca. Apoi au aparut secretiile - alb-galbui, vascoase si in cantitate destul de mare. Ma trezeam dimineata cu pleoapele efectiv lipite. Dupa toate astea - fotofobia. Nu mai reuseam sa tin ochii decat intredeschisi, la lumina zilei. Si in plus, clipitul foarte des.
Primul pas pe care l-am facut : am mers la medicul oftalmolog. Timp de doua luni si ceva, am tot schimbat tratamentele :
1. Colir cu antibiotic Alcon Cyloxan + Betabioptal (sapte zile)
2. Tobradex pic + tobradex unguent (sapte zile)
3. din nou Alcon Ciloxan + Betabioptal (5 zile)
4. Colbiocin pic. + Vidisic gel, + lacrimi artificiale Systane
5. Nettacine + Indocollyre (pic) + lacrimi artificiale Eyestil
colirele cu antibiotic le foloseam de cca 7-8 ori/zi cate o picatura, iar unguentele, seara. Plus lacrimile artificiale, pe care le puneam de 5-6 ori pe zi (si care-mi uscau ochii si mai mult!)
Eram disperata. Serviciul meu inseamna lucru la calculator aproximativ 7-8 ore/zi, si va dati seama ca nici nu mai puteam lucra. Iar starea ochilor se inrautatea continuu. Din conjunctivita, trecusem la keratoconjunctivita !!! Secretia se terminase, dar ramasesera celelalte simptome.
Am intrat pe internet, pe un forum medical, unde am fost abordata de doua persoane : o doamna - medic oftalmolog (care mi-a recomandat igiena riguroasa a ochilor si un gel lubrifiant - Corneregel, care mi-au mai imbunatatit ceva starea ochilor) si SCARFACE.
Marturisesc ca la inceput Scarface m-a enervat la culme, cu stilul lui de a se baga peste tot si de a sustine sus si tare remediile homeopate !... Dar, vazand ca n-o scot la capat cu picaturile mele de ochi, am acceptat pana la urma sa discut cu el.
M-a convins la inceput sa caut un medic homeopat. Deoarece atunci aflam pt prima data despre homeopatie, am incercat eu sa ajung la cineva care era foarte ocupat, am ajuns pana la urma la altcineva (care amesteca medicina alopata cu homeopatia), mi-a recomandat trei remedii diferite de trei ori pe zi, si ... iar n-am facut nimic !
Dupa toate cele trei luni de chin, am scapat brusc de conjunctivita cu un remediu prescris de Scarface, mai concret : o granula de Euphrasia officinalis, luata o singura data. La cateva ore dupa granula, am inceput sa clipesc mai rar, ochii mi s-au limpezit, apoi in timp am putut privi normal si am reusit sa lucrez la calculator FARA NICIO ALTA PROBLEMA.
Nu-mi vine nici mie sa cred uneori, cand stau si ma gandesc la chinul prin care am trecut, ca o singura granula din remediul potrivit poate avea atata putere !... Plus ca, daca imi foloseam mintea mai mult  si il ascultam pe Scarface de prima data, totul se rezolva in foarte scurt timp !
Apoi, cu inca doua granule din alt remediu recomandat tot de el, mi-am rezolvat si alte probleme de sanatate pe care le mai taraiam dupa mine.
Ii multumesc din suflet, pentru generozitate, omenie, pt faptul ca acorda atat de mult din timpul sau celorlalti, daruindu-le pur si simplu posibilitatea de a fi iar sanatosi !
Mai vreau sa precizez ca, remediul homeopat si dilutia lui trebuie stabilite de un medic homeopat cu experienta, care sa cunoasca absolut toate problemele de sanatate cu care se confrunta pacientul, deoarece toate se intrepatrund si au o legatura foarte mare cu simptomul care apare la un moment dat.
Va doresc sanatate maxima !



  mireille la data de Vin Feb 12, 2010 1:10 pm

Si eu am folosit metoda cu paharul nu o data ci de mai multe ori in special pt.fetita mea de un an si A AVUT EFECT!!!SERIOS!Si mie mi-a fost greu sa cred dar asa a fost....am folosit tratament pt giardia facut cu apa si paharul...si peste o zi jumatate fetita mea a si inceput sa manance iar.Si nu a fost o coincidenta pt.ca i-am dat tratamentul de cateva ori,cand vedeam ca iar nu mananca ii dadeam si peste o zi incepea sa aiba pofta de mancare. Si raceala am tratat-o asa cu ajutorul lui “scarface”, i-am dat din prima zi tratament facut cu paharul si s-a oprit din evolutie raceala,a stagnat.Asa ca nu stati pe ganduri si incercati....DE FAPT NIMENI NU CREDE PANA NU VEDE, ASA CA FACETI-VA UN REMEDIU SI VETI VEDEA REZULTATELE. Doar ca folositi remediul la sfatul unui homeopat, ca luat asa din proprie initiativa s-ar putea sa il luati degeaba.Sanatate mireille




  Rameena_DM la data de Dum Feb 21, 2010 1:40 pm

Si eu vreau sa-i multumesc lui Scarface pentru ajutorul acordat!"Metoda cu paharul"a functionat de minune si in cazul fetitei mele care are ceva probleme de mai bine de un an(episoade aproape lunare de amigdalita pultacee)!A functionat la fel de bine si in ceea ce priveste afectiunea in sine cat si in schimbarea comportamentului ei,fetita fiind o fire aproape colerica,tipa si plange din orice.E greu de crezut ,dupa ce am indopat copilul cu zeci de antibiotice,dar credeti-ma,chiar functioneaza!Multa sanatate si putere de munca lui Scarface!
Rameena_DM






  danic la data de Joi Feb 25, 2010 11:23 pm

Si la mine a functionat de fiecare data metoda. Daca mi-ar fi povestit acum catva timp cineva ca se poate prepara astfel apa dintr-un pahar si ca ea capata proprietati vindecatoare l-as fi trimis la culcare  Dar, uite ca nevoia te aduce in situatii diferite si faptul ca dai de un om asa bine intentionat si pozitiv cum este Scarface, te face sa lasi deoparte orice prejudecata.
Sa traiesti Scarface si sa-ti dea Dumnezeu numai bine!
danic





  nana la data de Lun Mar 01, 2010 2:08 pm

Pentru cei care nu isi pot imagina asa ceva ....trebuie sa creada ...pt ca eu de cand l-am descoperit pe scarface si metoda cu paharul ,am uitat ca mai exista medicina alopata si va rog sa ma credeti ca tot ce incerc ...functioneaza. Icepand cu problema mea ,legata de o durere insuportabila in talpa piciorului si tratamente pt copii ( fiului meu i s-a umflat pleoapa si era rosu intr-o dimineata si f ingrijorata l-am apelat pe scarface ... i-am dat remediul iar in cealalta dimineata pleoapa nu mai era deloc umflata ci doar putin,putin rosie ..care pe l-a pranz nu se mai vedea) apoi tratamente pt raceala ,pt dureri in gat,orice problema legata de sanatate apelez la scarface si el ca un gentleman ne ajuta mereu. Acum am terminat un tratament pt ca aveam eu niste ''hibe'' si o lipsa de calciu si ma simt super ok si toate astea le-am facut cu paharul in dulap  si e asa lumea sa stii ca ai totul la indemana ....mai putin un homeopat care sa iti dea remediul potrivit,dar daca l-ai gasit si ai grija de el  din punct de vedere medical nu mai ai nici o grija. SANATATE MULTA TUTUROR SI PT SCARFACE -RECUNOSTINTA VESNICA. NANA




  corinaandra la data de Lun Mar 01, 2010 7:53 pm

am urmat tratament pt dureri de articulatii, tot cu paharul si cu apa, la inceput sceptica... ca mintea mea nu putea sa inteleaga de ce ar merge asa ceva... fara niciun component inauntru. dar fantastic! a functionat!
corinaandra







  skincod la data de Mier Mar 03, 2010 11:05 pm
La inceput am fost si eu la fel de sceptica ca si voi toti in ceea ce priveste aceasta metoda, dar pana nu mi s-a intamplat si mie nu am crezut in ea. Eu am folosit aceasta metoda in mai multe probleme , dar cea mai clara intamplare este cea in care i-am administrat-o copilului meu.
S-a trezit intr-o dimineatza din somn cu voma puternica si care nu se oprea. Apeland imediat la scarface si facandu-i remediul cu paharul, dupa ce a luat o inghititura din apa aceea s-a oprit instantaneu din voma si a dormit 2 ore foarte linistit, iar dupa aceea nu a mai avut absolut nimic.Explicatie nu stiu care este , dar daca credem din tot sufletul in ceea ce facem vom avea si rezultate pe masura asteptarilor....
merci scarface !
skincod




  corinaandra la data de Mar Apr 06, 2010 8:07 pm

Nu-mi venise ciclul din data de 4 februarie, ma speriasem si ma stresasem- chiar nu ma mai puteam concentra la nimic. Si am apelat din nou la Scarface, care mi-a recomandat un remediu- am vrut initial sa il iau din farmacie, dar acolo unde am fost eu nu s-a gasit asa ca am urmat metoda cu paharul. Cam nerabdatoare eu de fel- dar la mai putin de o saptamana de cand am luat remediul a reaparut si ciclul pierdut si gata! totul bine!
Multumesc din nou lui Scarface, pentru metoda aceasta atat de vindecatoare si sanatoasa!
corinaandra




  scarface la data de Vin Apr 23, 2010 5:05 pm

Nu uitati ca metoda asta nu are nimic de a face cu credinta ca ce faci te va ajuta (deci cu autosugestia sau placebo) ci vindecarea apare numai daca se scrie pe hartie remediul homeopat adecvat bolii.
Din experienta de pana acum in cateva sute de cazuri pot sa spun ca nu este nici o diferenta intre efectul unui remediu facut cu hartia si apa si cel al unei granule homeopate cumparate si dizolvate in apa. Au fost multe cazuri in care la remediile facute prin metoda cu hartia remediul nu a fost ales din prima potrivit si de abia abia al 2lea sau al 3lea remediu a ajutat. Si din aceste exemple se vede ca placebo sau autosugestia nu joaca nici un rol. Desi a existat multa credinta si speranta in mine si aceasta metoda, efectul a fost zero si va fi zero atata vreme cat nu se da remediul potrivit !
Puteti deci sa credeti cati vreti, atata vreme cat nu luati remediul potrivit nu are nici un efect vindecator.
Am precizat asta caci am vazut ca multi inca cred ca aceastea metoda ar actiona din cauza autosugestiei. Nu este deloc asa !
V-am arat experimentele lui Masaru Emoto mai sus sa intelegeti ca la programarea apei cu cuvinte scrise se intampla niste fenomene detectabile si repetabile care nu au deloc de a face cu autosugestia.
In plus au fost date remedii la sugari si la caini si au functionat. Cred ca nu este cineva sa mai vorbeasca de autosugestie cand este vorba de bebelusi sau animale.







  Angel 27 la data de Vin Apr 23, 2010 5:34 pm
Buna ziua tuturor ,
Numele meu este Corina si as dori sa va spun povestea mea care incepe astfel: Acum aproximativ 3 saptamani am intrat pe un site pt a cere ajutor unui medic in privinta parului meu care dupa ce am nascut , a inceput practic sa ''curga'' de pe cap.Aveam nevoie urgenta de ajutor , eram disperata ...tin ft mult la parul meu . Am intrat pe acel site si am pus intrebarea :cum pot sa-mi salvez parul? Am primit si raspuns ,unul ft rapid , venit din partea lui scarface.Acesta mi-a spus ca ma poate ajuta cu un remediu homeopat, bineinteles dupa ce-i voi da anumite detalii pe care dansul mi le-a cerut, ulterior descoperind ca de fapt nu numai asta era problema mea.Aveam ft multe dereglate in corp. Pot spune ca la inceput am cam ezitat , nu aveam deloc incredere in homeopatie si nici macar nu stiam ce este , sincer.Totusi am acceptat spunandu-mi ca si asa nu am nimic de pierdut . Iata ca am ajuns si in ziua in care mi-am facut acel remediu si desi la putin timp dupa ce l-am facut ( si aici ma refer la metoda paharul +hartia +apa) , am simtit o usoara durere de cap pe care am ignorat-o sau poate nu voiam sa cred ca de fapt remediul incepuse sa functioneze.A doua zi insa , m-am trezit cu niste dureri ft mari de oase, de cap deci, toate ma dureau de parca fusesem batuta milimetric .A treia zi deja am inceput sa ma simt mai bine si am tinut-o tot asa .Parul nu imi mai cade asa mult si ma simt mai plina de viata.Toate s-au rezolvat multumita lui scarface .Multumesc Scarface !!....Revin cu o alta poveste mai tarziu.!!Va pup si aveti incredere in homeopatie !!FUNCTIONEAZA
Angel 27

  roxana77 la data de Mar Apr 27, 2010 10:40 am

BUNA ZIUA ,
si eu am folosit aceasta metoda si a dat rezultat.In urma cu cateva saptamani , de la o raceala , s-au marit ganglionii , plus dureri ale gatului .Am intrat in panica , dar cu ajutoul lui scarface am reusit ,foarte simplu si fara nici un ban .Folosim toata familia aceasta metode ,care are rezultate minunate .Multumim Scarface !
roxana77








  scarface la data de Mar Apr 27, 2010 4:22 pm

Un caz de dureri de dinti vindecat "live" pe forumul romedic cu metoda de mai sus:
http://forum.romedic.ro/prod/Durere_Insuportabila_042480.html


Alte 2 cazuri de dureri de dinti vindecate cu aceasta metoda:
http://forum.romedic.ro/prod/Durere_de_masea_tratata_cu_apa!!_Este_adevarat!!_042581.html



  CK la data de Vin Mai 21, 2010 4:11 pm

am luat remediul Citrullus colocynthis LM24 in varianta cu paharul si eticheta pt : dureri violente de burta + voma dupa fiecare masa ce durau de 2 zile , iar la o ora dupa ce am luat remediul mi-au trecut simptomele si au aparut dureri musculare (ca de gripa) si stari de febra ce au disparut cu remediile arnica montana si magnesia phos. luate la interval de o ora tot in varianta cu paharul.
testat si aprobat
CK



  veraa la data de Mar Iun 01, 2010 12:23 pm

Buna ziua sunt mai noua pe forum,si as vrea sa va impartasesc si dvs celor care cititi un miracol,pentru ca altfel nu poate fi numit.S-o luam cu inceputul: mama mea se chinuie cu o tuse seaca ,zgomotoasa,puternica,de 20 de ani.Da, ati citit bine de 20 de ani tuseste zi de zi cate 12-15 reprize de tuse violenta.Nici un doctor nu a reusit sa- puna un diagnostic corect daramite sa-i mai dea si un tratament adecvat.Eu disperata de chinul ei am tot cautat paralel cu medicina alopata si altceva care sa-i amelioreze dar nu sa-i vindece si uite asa am citit despre SCARFACE ,despre paharul cu apa pe care scrii un remediu cu dilutia corespunzatoare recomandata de el.Am intrat pe forum ca orice om m-am logat i-am spus in mare problema si mi-a spus sa-i completez anamneza mamei .Zis si facut.Mi-a spus sa scriu pe o hartie rhus toxicodendron m10 ,o lipesc cu scotch pe pahar ,dupa care paharul va sta la intuneric intr-un dulap pret de 20 min,se scoate se bate de ceva elastec-dur de 3-4 ori sa ia o gura si GATA asteptam efectul.Pentru cei care au facut asa ceva stiu ca, cunoasteti dar eu scriu mai pe larg pt cei care nu cred sau nu stiu.Si acum efectul!Ei bine,din secunda doi dupa ce a baut remediul tusea a disparut.Am urmarit toata ziua sa vad dac mai incearca macar sa tuseasca si nimic.Partea comica este ca mama nici nu realizase ca nu mai tuseste dupa masa sau cand se intinde in pat sau DEGEABA.Ar fi multe de povestit dar esentialul asta este :un singur om pe care personal nu-l cunoastem, pe care nu l-am rasplatit in nici un fel, primind doar "multumiri virtuale" a reusit ceea ce medicina nicicand nu va reusi.Multumim inca o data D_lui Scarface.
veraa



  jaquelinne la data de Vin Iun 04, 2010 1:34 pm

Buna tuturor!
Ma alatur si eu celor care s-au vindecat prin metoda apa+pahar+hartie si am sa va spun povestea mea.Nu este prima data cand sunt vindecata de scarface, insa in celelate dati am folosit granule, dar de data aceasta, avand in vedere ca nu ma aflu in Romania, iar remedii homeopate nu se gasesc aici sau cel putin inca nu am descoperit eu o farmacie homeopata(iar ca sa-mi trimita mama din tara prin posta dura aproximativ 10 zile, iar eu nu mai aveam atata rabdare  ), am apelat la metoda de mai sus.
Acum sa va explic: de cateva zile m-am tot confruntat cu o durere in gat, defapt era mai mult o jena,de parca ceva mi s-a blocat acolo, ceva ca un os de peste si de cate ori vroiam sa inghit era destul de dureros.Nu aveam niciun altfel de simptom, deci o eventuala raceala iese clar din discutie!Bineinteles ca am apelat la scarface,i-am explicat situatia m-a intrebat daca imi pot cumpara remediul, i-am spus ca nu si mi-a recomandat metoda cu paharul.Bun si facut.Am pus apa plata intr-un pahar, am scris denumirea remediului(hepar sulphuris c30) pe o hartie alba, am bagat hartia direct in apa(nu mai aveam rabdare sa o lipesc pe pahar  ), am pus paharul in dulap la intuneric timp de 30 minute, cred ca ceva mai mult a stat acolo, pierdusem notiunea timpului pt ca trebuia sa mai completez un formular ce trebuia sa i-l trimit lui scarface pt remedii bach, dar asta este alta poveste,apoi cum prea bine stiu toti cei care au folosit aceasta metoda, am izbit paharul de podul palmei de 4/5 ori(eu am pus o farfurioara deasupra paharului pt ca il umplusem cam trei sferturi si sarea apa din el  ), dupa care am luat o gura plina de apa, am tinut-o un pic in gura,am inghitit ,iar paharul l-am pus la locul lui in dulap deoarece trebuia sa iau de 4 ori din el in acea zi.Am luat pe parcursul zilei cele 4 doze, ultima fiind inainte de culcare.Dimineata ce credeti?Minune!Nu ma mai durea nimic!Bucurie mare pe capul meu, de nu va pot explica si ca sa fiu sigura ca durerea nu va reveni , mi-am mai facut inca o data remediul si am continuat sa iau si ieri.Astazi l-am intrebat pe scarface daca trebuie sa prepar din nou remediul si mi-a spus ca nu, pentru ca odata ce focul este stins degeaba mai arunci apa pe el  . M-am convins clar ca aceasta metoda functioneaza si mi-am propus sa imi prepar mai multe remedii, de data aceasta cu alcool alb de 70%.Scarface mi-a explicat ca daca se foloseste alcool in loc de apa, remediile se pastreaza mai multi ani, bineinteles ele trebuiesc pastrate in sticlute de culoare inchisa , cu capac pt a nu se evapora alcoolul, iar din acel remediu se folosesc la nevoie cateva picaturi puse intr-un pahar de apa, dupa care se bea.
Cine este interesat sa il roage pe scarface sa ii explice exact cum se prepara remediile!Mie mi-a explicat si cand fac rost de sticlutele mici, ma apuc de preparat remedii.
 Multumesc inca o data scarface pt ajutorul ce mi l-ai oferit 
jaquelinne



  raluca la data de Sam Iun 05, 2010 12:25 am

Buna ,oameni fericiti,
 Si eu ,si eu vreau sa va impartasesc din experienta mea.Spre deosebire de voi ,eu mi-am facut fericit si catelul meu tot cu,hartia ,pixul si paharul.Nu as vrea sa mai stiti cate luni mi-a trebuit sa-l descopar pe SCARFACE ,sau cate analize am facut ,sau cate cabinete medicale am colindat,sau cati bani am risipit fara folos.Din septembrie 2009, am inceput sa am ameteli ,la catva timp dupa ce ma trezeam si persistau pana seara ,ameteli care m-au dezechilibrat din toate punctele de vedere.Faceam totul ca un robot ,nu mai simteam nimic in ceea ce fac,imi era teama sa plec de-acasa ,ma fortam totusi sa ies sa-mi pot rezolva din probleme dar foarte greu ,cu mare teama.Eram ca o apa tulbure.
 Diagnostice de tot felul,de la distonie neurovegetativa ,pana la sindrom vertiginos nu mai stiam ce sa fac,medicamente nu mai spun ,la fel de multe ca si diagnosticele.
 M-a ajutat Dumnezeu sa-l gasesc pe Scarface intr-un moment foarte dificil din viata mea ,cand nu mai aveam nici o speranta ,cand incepusem sa cred ca la 40 si (ceva acolo nesemnificativ)  e normal sa mai fiu si bolnava ,ca mi-a ajuns cat de bine mi-a fost pana la varsta asta ,la care nu m-am hranit cu medicamente ,nu am fost o sedentara ,nu am baut ,nu am fumat iar cu mancarea nu am exagerat.Nu am fost o pacienta buna pentru medicii alopati pana acum ,dar nici de acum inainte.
 Mi-a facut cuibar Dumnezeu langa Scarface asa cum si voua ,pentru ca am meritat,ati meritat si voi cu siguranta cei care l-ati cunoscut si ati beneficiat de sfaturile si protectia lui Scarface.Munceste mai mult decat noi ,se chinuie sa ne inteleaga limbajul,ca in final sa se aleaga cu multe multumiri si alea virtuale.
 Sa continui si sa va spun ca,dupa un e-mail pe care i l-am scris ,fara prea mari sperante ca voi primi un raspuns vreodata, am ajuns acum sa spun ca sunt si eu un om fericit ca si multi altii.Mi-a raspuns imediat ,chiar in 5 minute maxim dupa care a urmat completarea unei anamneze.Am inceput imediat sa raspund la intrebarile puse in anamneza si in final am ajuns la prepararea remediului.
 Mi-a spus sa iau o hartie ,un pix si un pahar cu apa si sa-mi prepar remediul.O sa radeti daca va spun ca ,dupa ce am recitit cum se prepara remediul ,am fost convinsa ca ceva lipseste din paharul cu apa.Am mai citit o data si nimic,nu am gasit ingredientul din pahar,de aceea l-am cautat pe Scarface repejor pe net si cu ceva rusine ,l-am intrebat daca nu a uitat ceva sa-mi spuna.Cred ca nu i s-a mai intamplat ,dar am trecut si peste asta.
 Dragii mei ,am lasat paharul jumatate de ora , in dulap la intuneric ,nu am avut scoci sa lipesc hartia scrisa de pahar ,dar l-am sprijinit cu ambele parti de dulap si de o alta cescuta ,dupa care am baut o gura de apa din pahar.Eiiii si acum minunea ;NU AM MAI AMETIT DELOC DIN ACEL MOMENT.Astazi sunt doua saptamani de cand ma simt foarte bine ,nu am mai luat nici un medicament ,nu mai am nici distonie ,nici sindrom vertiginos ,nu mai am cele spuse de medicii alopati .
 Am doua saptamani de cand simt ca traiesc iar,mi-am recapatat increderea in mine ,simt o liniste care vine din interior ,sunt fericita.
 Primeste ,te rog Scarface din partea mea si a celor ca mine,a celor pe care i-ai facut fericiti cu o gura de apa si gratis,primeste cel mai frumos buchet de trandafiri si din partea catelului meu pe care l-ai tratat in acelasi fel ,un salut dintr-o labuta
 Aceasta a fost experienta mea .Cred ca ar fi bine daca s-ar numi FORUMUL OAMENILOR FERICITI .Ma bucur foarte mult ca fac parte din cei care au avut incredere in Scarface .
 Va las acum ,si-mi cer scuze daca am fost obositoare, dar sper sa ma fi citit si sa va fi determinat odata cu experienta mea, si pe voi, cei care inca mai ezitati ,sa aveti curaj asa cum si mie mi-a trebuit ,si sa-l cautati pe Scarface .E un om bun,si e bine tare sub aripa lui ,cereti-i protectia si o sa vedeti ca va va accepta si pe voi ca si pe mine ,gratis si cu cateva multumiri.
 Va pup si va iubesc, Raluca


  PS.
Nu v-am mai spus istoria catelului meu dar promit ca o sa revin , si ca o sa fiu cat mai concisa.E foarte interesanta, cu atat mai mult cu cat,nu o sa se mai poata spune ca e efectul placebo.E intradevar un catel destept ,un rottweiler de 6 ani si vreo 65 de kg dar nici chiar asa  .Vorbeste si el cu Doamne ,Doamne in fiecare seara cu mine ii multumeste pentru tot, dar de placebo nu poate fi vorba ,doar de autosugestie,asta da,ca e destept 
 Va salut in numele lui,cu respect Bruce
raluca



  Bestiutza23 la data de Dum Iun 06, 2010 12:16 am

Buna tuturor.
Poate ati mai vazut posturi de-a mele sau nu, in care ceream sfaturi, desi am urmat tratamente cu antibiotice si cu alte medicamente care trebuiau sa ma faca bine..sa ma vindece..DAAAAAAAR….
mai bine va povestesc.
Aveam dureri de stomac.Mi-am facut analiza cu bariu:
Diagnostic: Esofag radiologic normal...hipersecretie gastrica...pliuri de mucoasa ingrosate la nivelul sinusului gastric si pe portiunea orizontala,contur neregulat la nivelul sinusului gastric.fara reflux gastro esofagian fara hernie hiatala .Mi s-a dat sa fac analiza de sange pentru HP...nu am facut-o atunci, ci abia mai tarziu.Rezultat: 0,73 valorile normale fiind intre 0,1 - 1,2.
Un timp..cateva luni vreo 3-4 nu am mai avut probleme cu stomacul.
Mi-am facut apoi la ceva timp o endoscopie, pentru ca iarasi acuzam niste dureri de stomac, in capul pieptului, si doctoritei nu i se parea relevant rezultatul de la analiza cu bariu.
Diagnosticul:
Bulbita eroziva HP+.Esofag normal, stomac-corp gastric cu edem al mucoasei. Antru cu eritem parcelar. Helicobacter pylori + .Bulb cu eroziuni de tip acut.D II - normal.
Mi-a dat doctorita respectiva tratament:Amoxicilina si Claritromicina + Omeprazol.(Nu prea am luat antibiotice la viata mea, cred ca asta este a doua oara cand iau antibiotice.)L-am urmat ca la carte si am tinut si regim.
O perioada pot sa spun ca am fost bine.Dar pacat ca perioada asta a fost scurta.Am inceput apoi sa am arsuri la stomac,ceea ce eu nu aveam inainte.Am stat o perioada asa gandindu-ma ca vor trece de la sine.Nici poveste, deveneau mai dese si mai puternice.
Am urmat tratament cu Controloc o luna…arsurile mele isi faceau de cap in continuare.
Apoi am trecut 2 saptamani pe Omeran…surpriza….nu mai aveam nimic..si soc…dupa ce am renuntat la el…la putin timp arsurile mele au revenit.
In tot acest timp SCARFACE…cei care sunt pe acest forum stiu de el..pentru cei care nu il stiu….e medic homeopat..o persoana minunata….omul asta ofera ajutor tuturor celor care ii cer sfaturi si nu primeste nimic in schimb…material ma refer…primeste cred ca pe zi sute de “multumesc” dar stiti vorba aia “ de multumesc mi-e plin podul” .
Dar sa revin, in tot acest timp cand eu luam medicamente imi zicea sa le intrerup imediat pentru ca imi vor face mai mult rau decat bine si ca raul care mi-l fac medicamentele il voi vedea abia mai incolo.Si ce credeti…EVIDENT…m-am simtit bine de la Omeran…nu l-am bagat in seama pana cand incet incet arsurile m-au gasit iarasi, parca mai puternice.

Si fain frumos..cu codita intre picioare m-am prezentat la nenea Scarface….i-am dat frumos buzz ca nu puteam sa bat la usa ...nu m-a mustruluit cum meritam ....si m-a ajutat.
Am inceput sa iau remedii homeopate…am citit mult despre homeopatie..nu stiam ca o boala poate sa fie cauzata de 1000 de chestii…pe care nici nu le bagam in seama de obicei.
Am simtit pe pielea mea ce pot face aceste remedii, pentru ca in momentul de fata nu mai am nici o problema cu stomacul.
Si eu am fost sceptica la inceput,un mic Toma daca vreti.Nu puteam sa cred ca o mica granula ma v-a ajuta sau ca un remediu preparat cu paharul poate sa faca asa mult bine.
Dar iata-ma postand despre mine, prin ce am trecut si ce anume m-a ajutat.Sunt foarte hotarata ca de acuma incolo sa nu mai iau medicamente si pe cat posibil sa ma tratez cu remedii homeopate, asta in cazul in care Scarface ma va ajuta in continuare.
Nu stiu altii cum sunt dar…mie mi-e o rusine fantastica de cate ori trebuie sa apelez la omul asta…(mi-e jena pentru ca el ma ajuta imi da sfaturi,nu pot sa zic ca isi pierde timpul cu mine..dar poate in timpul ala ar putea face altceva) si eu il rasplatesc de fiecare data cu un “Multumesc”..bine ce e drept e spus din inima si cu tot sufletul..dar…altfel nu am cum sa il rasplatesc.Nu ii stiu mai nimic despre el, dar nu stiu ce m-as face fara el cand am probleme de sanatate.
Asa ca..toti cei care ati fost ajutati intr-un fel sau altul de Scarface…va astept povestile cu mare drag…sunt curioasa in ce fel si cat de mult v-a ajutat HOMEOPATIA pe voi.
Multumesc Scarface
Bestiutza23




23 de comentarii:

  1. de fapt nu programam apa ci ne prograram mentalul , la cine tine bine la cine nu e pierderea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”.

      Ștergere
  2. m-am inscris pentru a prezenta cazul meu D-LUI SCARFACE
    .am 59 ani si iau o gramada de medicamente....pt. depresie efectn si seroqel...pt. tensiune renitec si metoprolol....lucrez ff mult la calculator si am probleme cu ochii conjunctivita cronica asociata si cu un edem sub ochiul drept ..vreau sa stiu daca eu pot asocia ceva homeopat cu aceste medicamente pe care le iau de ani buni.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, nu-l cunosc pe Scarface. Dacă vrei, poți să contactezi un alt domn, pe facebook, poate te poate ajuta cu metodele lui. Se numește Florin Leonte. Este tehnician nutriționist și profesor de sport. Multă sănătate!

      Ștergere
  3. Buna ziua!
    "Putem fabrica deci acasa orice remediu homeopat in orice dilutie incepand de la CH3 pana la CH200 dar si dilutii foarte inalte (1M, 10M, 50M , 100M si MM) cat si dilutiile D (de la D2), Q (de la Q1) sau LM (de la LM1)"
    Drept sa spun m-a convins imediat dat fiind faptul ca stiu cum functionaza programarea apei.
    Problema mea este dilutia...nu inteleg, de unde stiu ce dilutie trebuie sa folosesc, eu caut acel "ceva" homeopat pentru conjunctivita. Tocmai am fost la medicul oftalmolog de unde am primit o reteta cu niste picaturi si pilule. De obicei ma tin departe de medicamentele din farmacie , de sinteza
    Ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”.

      Ștergere
    2. Homeopatia este o medicina holistica , adica remediul se da pe tipul de pacient , tabloul pacientului, potrivit cu tabloul complet al remediului . Nu se da pentru tipuri de siptome ! O evaluare dureaza o ora sau chiar mai mult si cuprinde si antecedentele personale si mostenite, preferinte pe gusturi , fobii , etc

      Ștergere
  4. Am citit si din comentarii,pare interesant,dar de unde sa stim noi,ce dilutie sa luam,pt. anumite boli?Si ce inseamnaC3 si celelalte? ne cam lasi in intuneric.Eu una n-am inteles nimic.Te rog,sa explici,ce inseamna toate astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”.

      Ștergere
  5. scarface am disperata nevoie de ajutorul tau si cum nu stiu cum sa iau legatura cu tine iti scriu emailul meu ana_mari_ana7@yahoo.com
    te rog mult sa iei legatura cu mine

    RăspundețiȘtergere
  6. sacreface te rog mult sa ma ajuti si sa iei legatura cu mine pe email
    ana_mari_ana7@yahoo.com
    am mare nevoie de ajutorul tau. multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”. Dacă dorești tratamente naturiste, ia legătura, pe facebook, cu Florin Leonte. Tehnician nutriționist și profesor de sport. Multă sănătate !

      Ștergere
  7. Buna ziua, dr Scarface!
    Ambii copii (unul de 9 luni, celalalt 3 ani si 10 luni) fac viroze una dupa cealalta. Fetita de 3 ani si 10 luni din viroze da in astm bronsic si ii administrez Ventolin, Flixotide si Montelukast. La ea problema este ca tuseste de nu se mai opreste. Baietelul de la mucozitati da in otite, ultima oara a trebuit sa ii fac timpanotomie ca nici cu antibiotic nu ii trecea. De 5 luni de zile nu ii trece bine o viroza, ca ia alta, incontinuu e bolnav. Va rog sa ne ajutati cu niste sfaturi pentru niste remedii homeopate, sa se imunizeze. Va multumim din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”. Dacă dorești tratamente naturiste, ia legătura, pe facebook, cu Florin Leonte. Tehnician nutriționist și profesor de sport. Multă sănătate !

      Ștergere
  8. doresc sa iau legatura cu dl Scarface,multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”.

      Ștergere
  9. va rog,cum pot lua legatura cu dl Scarface?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dl Scarface,va rog pentru conjunctivita ce remediu homeopat pot lua,va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”. Dacă dorești tratamente naturiste, caută pe facebook pe Florin Leonte. Tehnician nutriționist și profesor de sport. Multă sănătate !

      Ștergere
  11. Buna ziua, am fost la viena si m-au diagnosticat cu afectiune de nerv pudental ( nu se stie daca este inflamat sau compresie) stie cineva un remediu sau daca cineva sa vindecat cu ceva? Multumesc!
    PS: SCARFACE , STITI CUM SA MA AUTATI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Scarface. Caută-l pe ”Forumul Sănătății”. Dacă dorești tratamente naturiste, caută pe facebook pe Florin Leonte. Tehnician nutriționist și profesor de sport. Multă sănătate !

      Ștergere
  12. Buna ziua,
    Cum pot intra in contact cu dl Scarface? Ma confrunt cu o problema de sanatate de peste 10 ani si cred ca aceasta metoda ma poate ajuta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Mihai D. Nu știu cum să intrați în legătură cu dl-ul Scarface, în schimb puteți lua legătura cu Florin Leonte. Îl găsiți pe facebook sub numele de ”Florin Leonte. Tehnician nutriționist și profesor de sport”. Trăiește în București. Discutați cu el, cine știe, poate vă ajuta metodele lui.

      Ștergere